1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 5 karakterer
0
0
0
0
5
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 uke siden

  Nyfarget hår på flaske

  Denne serien er helt fantastisk, bruker den vanlige shampooen hverdag og den lilla tre ganger i uken.
  Jeg har ikke farget håret på en stund, men flere ganger fått kommentar om jeg har tatt striper, farget håret e.l
  Pleie produktene også gir mykhet til håret. Fantastiske produkter hele serien.
  #konkuranse
  4 liker

Kérastase
Blond Absolu
Trio

5 Vurderinger
939,-Anb. pris 1.045,-

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet

Denne effektive lilla sjampoen er rik på nøytraliserende ingredienser og fjerner uønskede varme og gule undertoner. Ideell for kaldt faux-blonde og grått hår, og ved regelmessig bruk av sjampoen beskytter den mot uønskede varme toner så den blonde nyansen forblir kald lenger. Den beskytter håret mot daglig oksidering og forurensninger samt gir fukt og mykhet.

 • Nøytraliserer umiddelbart varme og gule undertoner.
 • Håret blir 16x sterkere når den brukes med Cicaflash.
 • Fjerner ulike typer smuss og forurensningspartikler.
 • Reparerer hårfibrenes overflate med opptil 46% når den kombineres med Cicaflash.

Bruk: Bløtgjør håret og ta deretter bort overflødig vann før du tilsetter en mengde sjampo på størrelse med en femmer i håret, litt og litt. Tilsett vann og masser inn sjampoen og la den deretter virke 2-5 minutter. Skyll godt ut. Vi anbefaler at du bytter den ut med Bain Lumiére en gang i uken eller som en andre sjampo for en fuktighetsgivende og dypere rengjøring.

Tips: Bruk Bain Ultra-Violet for å få en umiddelbar og effektiv shot som nøytraliserer varme toner i håret. Når du har fått den tonen du ønsker, bruk Masque Ultra-Violet for å vedlikeholde og beskytte blondfargen hver uke.

250ml

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere

Denne sjampoen er beriket med hyaluronsyre og har en lett formula ideell for bleket, avfarget, grått eller faux-blonde hår. Det skånsomme produktet rengjør håret for forurensninger, fjerner stoffer som gjør håret matt samt beroliger og fukter fra rot til tupp. Det blonde håret får en lett følelse og herlig glans og blir blankt helt ut i tuppene. Håret får tilført fukt og forberedes for behandling.

 • Gir langvarig fukt og strålende glans.
 • Får håret til å se 8x blankere ut når den brukes med Cicaflash.
 • Fjerner ulik smuss og forurensning.
 • Motvirker at forurensningspartikler samles på fibrene.
 • Når den kombineres med Cicaflash blir håret 11x mer motstandskraftig mot nedbrytning.
 • Når den kombineres med Cicaflash eller Masque Ultra-Violet får hårfibrene fukt i opptil 24 timer.
 • Gir håret 4x mer glans.

Bruk: Bløtgjør håret og ta deretter bort overflødig vann før du tilsetter en mengde sjampo på størrelse med en femmer i håret, litt og litt. Tilsett vann og masser inn sjampoen. Fokuser første del av sjamponeringen på hodebunnen og bruk fingertuppene for å massere hodebunnen og fjerne smuss. Skyll godt ut. Tilsett så en ny mengde sjampo på størrelse med en femmer i håret, litt og litt. Denne gangen vil den skumme mer når du masserer den inn, noe som bidrar til å rengjøre håret helt ut i tuppene. Skyll godt ut.

Tips: Bruk sjampoen for å vaske håret hver dag eller veksle med Bain Ultra-Violet for å rengjøre håret skånsommere samtidig som varme og gule toner nøytraliseres.

250ml

Kérastase Blond Absolu Bain Masque Ultra-Violet

Denne lilla hårkuren er ideell for blondt hår med kalde toner som er bleket eller stripet. Hårkuren trenger inn i fibrene og fjerner uønskede varme og gule toner. Den fukter og gjenoppbygger hårstråene på dypet slik at håret beroliges og får en kald blond farge full av glans. Bruk hårkuren en gang i uken eller ved behov så varme/gule toner nøytraliseres.

 • Nøytraliserer uønskede varme og gule toner
 • Utrolig nærende formula
 • Gir blondt hår med kalde toner glød, for en jevn klarhet

bruk: Påfør produktet i nyvasket og håndkletørket hår. Masser inn i lengder og tupper. La virke i 5 minutter for å få en lett nøytralisering eller lenger (opptil 10 minutter) for å få en kraftigere nøytralisering. Tilsett vann, masser opp til skum og skyll deretter godt.

Tips: Bruk Bain-Violet for å få en umiddelbar og effektiv nøytralisering av uønskede varme toner. Når du har fått den tonen du ønsker bruker du Masque Ultra-Violet for å vedlikeholde og beskytte den blonde fargen hver uke. Frisøren din kan gi deg råd om hvor lenge du skal la masken virke for å få ønsket tone.

200ml

 • Kategori:Hårkur
 • Artikelnummer:
  1015-940-0700

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter