1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 14 karakterer
0
1
2
2
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Hudterapeut på Lyko
  for 9 mnd siden

  Bra!

  Ble utrolig fornøyd med resultatet av denne fra Kevin, håret mitt har aldri føltes så mykt og fresht ut før! Super for å å bort uønskede gultoner og samtidig tilføre masse pleie
  3 liker
 • for 1 uke siden

  Fin kald blondfarge

  Denne kuren er helt super! Den kan bygges kaldere dersom man bruker den flere ganger i uka. Håret tørkes ikke ut og håret får en glansfull, kald tone av den. Den tar også vekk gultoner allerede fra første vask. Pleier å ha kuren i 5-10 min.
  #Konkurranse
  2 liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 8 mnd siden

  Fin kald grå farge

  Super hvis du ønsker en mer kaldere og jevnere farge men samtidig få masse med fuktighet og pleie. Som oftest har lillashampoer en tendens til å tørke ut håret men med denne får du både den kalde gråe fargen du ønsker og håret vil fortsatt være sunt og du unngår å få tørt hår. Fargen blir også utrolig jevn og fin. Denne fargekuren anbefales!
  2 liker

Kevin Murphy
Cool.Angel 250 ml

14 Vurderinger
359,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

COOL.ANGEL er en pleiende og fargeforsterkende glansbehandling. En balansert blanding av grå nyanser som gir skifertoner, forsterker kalde askenyanser og fjerner sta røde og oransje toner fra håret. Perfekt for hår som er platinablondt, gråblondt, askeblondt og brunt samt for en kald tone i ufarget eller grått hår.

COLOURING.ANGELS er en familie med fem fargeforsterkende behandlinger, utviklet for å styrke alle hårtyper, gi glans samt tilby ulike nyanseløsninger. Pigmentet er valgt ut for å forsterke eksisterende og nøytralisere uønskede toner samt få fargen til å holde lenger, men uten å påvirke din eksisterende hårfarge.

"Lipgloss for your hair." - Kevin Murphy

FORDELER OG EGENSKAPER

Sulfatfri + Parabenfri + Fargepigment + Nyanserer & fargeforsterker + Nøytraliserer uønskede nyanser + Tilfører fukt & næring + Beskytter + Gir strålende glød

Bruk: Påfør ønsket COLOURING.ANGELS i gjennomsnitt i 3-4 vask. Du kan bruke dem så ofte du vil da pigmentet er utviklet for å ikke bygge seg opp i håret over tid.

250ml

 • Kategori:Hårkur
 • Artikelnummer:
  1462-229-0250

Vanligvis kjøpt sammen

718,-
1.557,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020