1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 18 karakterer
0
1
2
2
13
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Hudterapeut på Lyko
  for 16 mnd siden

  Bra!

  Ble utrolig fornøyd med resultatet av denne fra Kevin, håret mitt har aldri føltes så mykt og fresht ut før! Super for å å bort uønskede gultoner og samtidig tilføre masse pleie
  3 liker
 • for 5 mnd siden

  Effektiv

  Helt herlig! Lot den virke i 5 min, og da var det lett å skylle ut og gre igjennom håret. Også etter neste vask. Litt usikker på om tonene i håret er kaldere, men litt tidlig og si ennå.
  2 liker
 • for 7 mnd siden

  Fin kald blondfarge

  Denne kuren er helt super! Den kan bygges kaldere dersom man bruker den flere ganger i uka. Håret tørkes ikke ut og håret får en glansfull, kald tone av den. Den tar også vekk gultoner allerede fra første vask. Pleier å ha kuren i 5-10 min.
  #Konkurranse
  2 liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 15 mnd siden

  Fin kald grå farge

  Super hvis du ønsker en mer kaldere og jevnere farge men samtidig få masse med fuktighet og pleie. Som oftest har lillashampoer en tendens til å tørke ut håret men med denne får du både den kalde gråe fargen du ønsker og håret vil fortsatt være sunt og du unngår å få tørt hår. Fargen blir også utrolig jevn og fin. Denne fargekuren anbefales!
  2 liker

Kevin Murphy
Cool.Angel 250 ml

18 Vurderinger
359,-
Beskrivelse
Ingredienser

COOL.ANGEL er en pleiende og fargeforsterkende glansbehandling. En balansert blanding av grå nyanser som gir skifertoner, forsterker kalde askenyanser og fjerner sta røde og oransje toner fra håret. Perfekt for hår som er platinablondt, gråblondt, askeblondt og brunt samt for en kald tone i ufarget eller grått hår.

COLOURING.ANGELS er en familie med fem fargeforsterkende behandlinger, utviklet for å styrke alle hårtyper, gi glans samt tilby ulike nyanseløsninger. Pigmentet er valgt ut for å forsterke eksisterende og nøytralisere uønskede toner samt få fargen til å holde lenger, men uten å påvirke din eksisterende hårfarge.

"Lipgloss for your hair." - Kevin Murphy

FORDELER OG EGENSKAPER

Sulfatfri + Parabenfri + Fargepigment + Nyanserer & fargeforsterker + Nøytraliserer uønskede nyanser + Tilfører fukt & næring + Beskytter + Gir strålende glød

Bruk: Påfør ønsket COLOURING.ANGELS i gjennomsnitt i 3-4 vask. Du kan bruke dem så ofte du vil da pigmentet er utviklet for å ikke bygge seg opp i håret over tid.

250ml

 • Kategori:Hårkur
 • Artikelnummer:
  1462-229-0250

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter