Khadi

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 3 karakterer
0
0
1
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 13 mnd siden

    Herlig

    Ingredienser er viktig for meg som hudpleier. Ingrediensene er naturlig og gode. Som alle plantebaserte ingredienser har oljen en naturlig planteduft. Jeg tenker mer på resultatet på huden en duften, men duften er selvfølgelig viktig. Jeg vil beskrive duften som en lett duft, plantelukt, ekte ikke kunstig og godteri aktig som folk flest liker. Diskre lukt. Jeg digget tanken på at den inneholder Centella Asiatica som har vist seg om stimulere fibroblastercellene til produksjon av kollagen og elastin. Jeg er veldig fornøyd med oljen, bruker den på ansikt, hals, hender og brystparti. Næringsrikt og god. Jeg opplever også at denne trekker seg godt inn. Prisen er super, håper den blir værende der. God valuta for pengene. Fin gave til alle over 40. Mvh hudpleier B
    4 liker

Khadi
Ayurvedic Face & Body Oil Anti Aging 100 ml

3 Vurderinger
175,-
Beskrivelse
Ingredienser

Mykgjørende og regenererende olje for moden hud. Inneholder nøye utvalgte oljer og tradisjonelle medisinske planter som sammen hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler, reparere skadede hudceller og støtte cellefornyelsen. Resultatet blir en dypt fuktet, myk og mer elastisk hud med en fin glød. Inneholder sandeltre, manjistha, gurkemeie og brahmi som jevner ut hudtonen og motvirker aldersflekker. Shatavari og Ashwagandha reparerer huden. Ekte eterisk olje fra Patchouli lindrer uro og beroliger sinnet.

Masser oljen på fuktig hud til den er helt absorbert. Passer også for ansiktet og under sminke.

100ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019