Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Khadi Ayurvedic Face & Body Oil Centella 100ml

1 Vurderinger
165,-

Velg størrelse

100 ml100 ml100 ml100 ml100 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Fornyende og gjenoppbyggende olje mot strekkmerker. Inneholder nøye utvalgte oljer og tradisjonelle medisinske planter som sammen hjelper til med å reparere, øke hudens elastisitet, motvirke strekkmerker og linjer. Inneholder effektive eteriske oljer, mineralsalter, verdifulle amino- og fettsyrer som aktivt fornyer og øker hudens egne kollagenproduksjon. Centella har en evne til å gjøre huden mer elastisk og hjelpe slik at den kan bedre stå imot og reparere strekkmerker og arr. Amla, mimosa, bala og tulsi gir økt spenst samtidig som manjista og safran gir en ny glød og klarhet.

Masser inn oljen to ganger per dag på huden rundt mage, lår, bryst og rumpe for å motvirke strekkmerker under graviditet. Unngå sol rett etter påføring.

Tips! Kombiner gjerne Centellaoljen sammen med Khadis Anti-Aging olje for en synergisk behandling. Bruk da Centellaoljen på kveldene (da den inneholder oljer som beroliger sinnet og fremmer søvn) og Anti-Aging oljen på morgenen.

100ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018