Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Khadi Ayurvedic Face & Body Oil Centella 100ml

2 Vurderinger
175,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

100 ml100 ml100 ml100 ml100 ml100 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Fornyende og gjenoppbyggende olje mot strekkmerker. Inneholder nøye utvalgte oljer og tradisjonelle medisinske planter som sammen hjelper til med å reparere, øke hudens elastisitet, motvirke strekkmerker og linjer. Inneholder effektive eteriske oljer, mineralsalter, verdifulle amino- og fettsyrer som aktivt fornyer og øker hudens egne kollagenproduksjon. Centella har en evne til å gjøre huden mer elastisk og hjelpe slik at den kan bedre stå imot og reparere strekkmerker og arr. Amla, mimosa, bala og tulsi gir økt spenst samtidig som manjista og safran gir en ny glød og klarhet.

Masser inn oljen to ganger per dag på huden rundt mage, lår, bryst og rumpe for å motvirke strekkmerker under graviditet. Unngå sol rett etter påføring.

Tips! Kombiner gjerne Centellaoljen sammen med Khadis Anti-Aging olje for en synergisk behandling. Bruk da Centellaoljen på kveldene (da den inneholder oljer som beroliger sinnet og fremmer søvn) og Anti-Aging oljen på morgenen.

100ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4

Basert på 2 karakterer
0
0
1
0
1
 • Mest hjelpsomme positive
  for 8 mnd siden

  Nydelig

  Fantastiske ingredienser og det er viktig for meg som hudpleier. Naturlig og mye gode ingredienser fra planteriket. Naturlig god duft som alle naturlige plantebasserte produkter har. Noen elsker den type duft andre ikke. Jeg syntes den lukter naturlig og godt. Roseaktig duft. En olje huden vil elske. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd. Smører ansikt, hals og decolite. Jeg opplever at den trekker raskt inn. Jeg vil kjøpe denne igjen når jeg er tom (den er drøy, god pris, mye bra for pengene) og flere produkter i denne serien. Mvh B
  liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019