Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Khadi Herbal Face Mask Orange 50g

2 Vurderinger
139,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 g50 g50 g50 g
Beskrivelse
Ingredienser

Ansiktsmaske for blandet hud og mot cellulitter. Inneholder kun nøye utvalgte ingredienser som pleier huden på dypet og gir den en ny fresh glød. Appelsinmasken passer perfekt til hud med både tørre og fete partier da den balanserer ansiktshuden samtidig som appelsinoljen også reduserer hevelse i vevet og passer dermed også til behandling av cellulitter. Inneholder Blekjord (Fuller´s Earth), Calamine og Sink som renser huden på dypet og trekker sammen porene, Neem er antibakteriell og pleiende, motvirker infeksjoner og forbedrer hudtonen, Appelsinskall jevner ut huden, gjør den mer elastisk, matt og fresh, Bawachi og Gurkemeie gir huden glød og Kamfer avkjøler.

Bland ca. to teskjeer ansiktsmaske i vann, rosevann eller melk. Påfør et tynt lag i ansiktet, på nakke og skuldre. La virke i ca. 10-15 minutter. Fukt ansiktet og masser masken med roterende bevegelser for å få en eksfolierende effekt. Skyll med lunkent vann.

50g

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018