Khadi

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Khadi
Herbal Face Mask Orange

3 Vurderinger
165,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Ansiktsmaske for blandet hud og mot cellulitter. Inneholder kun nøye utvalgte ingredienser som pleier huden på dypet og gir den en ny fresh glød. Appelsinmasken passer perfekt til hud med både tørre og fete partier da den balanserer ansiktshuden samtidig som appelsinoljen også reduserer hevelse i vevet og passer dermed også til behandling av cellulitter. Inneholder Blekjord (Fuller´s Earth), Calamine og Sink som renser huden på dypet og trekker sammen porene, Neem er antibakteriell og pleiende, motvirker infeksjoner og forbedrer hudtonen, Appelsinskall jevner ut huden, gjør den mer elastisk, matt og fresh, Bawachi og Gurkemeie gir huden glød og Kamfer avkjøler.

Bland ca. to teskjeer ansiktsmaske i vann, rosevann eller melk. Påfør et tynt lag i ansiktet, på nakke og skuldre. La virke i ca. 10-15 minutter. Fukt ansiktet og masser masken med roterende bevegelser for å få en eksfolierende effekt. Skyll med lunkent vann.

50g

Vanligvis kjøpt sammen

460,-
344,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter