Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Kiss Diva 02 W/Glue

Bli den første til å vurdere dette produktet
65,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg størrelse

0 ml

Kiss I Envy løsvipper er laget av naturlig hår med beste kvalitet. Vippene former seg lett og har et tynt feste hvilket gjør at de føles veldig naturlige. Fås i flere varianter av heldekkende vipper som gir kunden mange valgmuligheter. Alle pakkene inneholder lim.

Kiss I Envy løsvipper både føles og ser naturlige ut. Vippene er lette å lime på øyelokket og gir deg et åpent blikk. Perfekt til daglig bruk eller for spesielle anledninger. Kiss I Envy løsvipper er hygieniske og sikre å bruke. Vippene kan brukes igjen og passer også for deg som bruker linser. Laget av naturlig hår.

  1. Om nødvendig kan du klippe til vippene slik at de passer din egen øyeform.
  2. Påfør lim på den delen av vippen som skal festes på øyelokket. Vent ca. 30 sekunder før du fester den så limet blir klebrig.
  3. Påfør løsvippen langs ditt eget vippefeste. Hold vippen deretter i begge ender slik at den fester seg skikkelig i alle kanter. Trykk langs raden noen ganger

Tips: Start med å feste på midten av øyelokket for så å feste inner- og ytterkant av øyet. Du kan påføre litt mascara etter at du har limt den fast. Du kan også bruke en puddereyeliner for å lage en myk overgang med dine egne vipper.

Fjerne vippene: Dra løsvippene forsiktig av ved å starte på den ytterste delen av øyelokket. Fjern eventuelle limrester med sminkefjerner og legg vippene i esken for å kunne bruke de igjen.

Kiss

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018