Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

1

Basert på 2 karakterer
2
0
0
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kiss
Vita Bond nagellim

2 Vurderinger
105,-
Beskrivelse
Ingredienser

Lim for løsnegler.

Påfør lim på din naturlige negl. Ta også litt lim på løsneglen og trykk den fast, hold i 5 sekunder. Om du vil bruke limet for å reparere en skadet negl kan du pensle litt lim på neglen og holde fast med en manikyrpinne i 3 sekunder. Løsnegler skal alltid løses opp i aceton for å ikke skade neglen. Dra aldri av neglene.

Advarsel: Inneholder cyanoacrylat. Limer fast hud og øyne på bare sekunder. Oppbevares utilgjengelig for barn. Forårsaker hudirritasjon og kan forårsake pustevansker. Skyll umiddelbart med vann i flere minutter ved kontakt med øynene. Ved hudkontakt vaskes huden godt med såpe og vann før den løsnes. Oppsøk lege ved behov. Unngå å puste inn gassene. Brukes i godt ventilert rom. Bruk ikke lim om neglen eller huden rundt er ødelagt eller irritert. Limforpakningen er ikke barnesikker etter åpning.

1 forpakning, 5 g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter