Kmax

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kmax
Concealing Hair Fibers Regular Size Dark Gray

Bli den første til å vurdere dette produktet
199,-Anb. pris 289,-30
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

K-MAX Hårfiber er oppbygd av organisk keratin. K-MAX fester seg i alle hårtyper fra de tynneste til tykkeste hårstrå og bygger opp tykkelsen. Ved at hvert hårstrå øker i volum minsker gjennomlysende hodebunn og tegn på at du er tynnhåret skjules. K-MAX er utviklet for å oppnå beste resultat, fibrene smelter inn på en naturlig måte og forvandlingen ser helt naturlig ut. Det er enkelt å påføre produktet på de spesifikke områdene eller utover hele hodebunnen. Du beholder samme finish og look hele dagen. På den mest effektive måten skjuler du en tynnhåret hodebunn.

Bruk: Bruk på tørt hår. Tipp boksen til en vinkel på ca. 45 grader, hold den ca. 5-10 cm over det tynnhårede området og rist boksen for å få mikrofibrene til å komme ut på det området du vil behandle. Bruk hendene og/eller en pensel for å påføre mikrofibrene, fordel jevnt og ta bort eventuelt overflødig produkt. Vær forsiktig så du ikke rører hodebunnen med fingertuppene. Du kan nå style håret. For å ytterligere øke mikrofibernes holdbarhet, påfør K-MAX Concealing Fixing Spray.

Mer om:

Kmax Concealing Hair Fibers er et revolusjonerende fint strukturerende fiberstoff som bindes elektrostatisk til ditt eksisterende tynne, fine og halvtransparente hår, noe som gir en utrolig tykkelseseffekt på noen sekunder og skjuler de blanke områdene på hodebunnen.

Håret ser umiddelbart tykkere ut og tynnhåret hodebunn er ikke lenger åpenbar, noe som innebærer av brukeren ikke lenger trenger å være urolig for at folk ser på hodet med skråblikk, uansett om det er på arbeidsplassen, ved viktige seremonier og anledninger, eller under sterkt lys. Visse mennesker i showbusiness og kjente skuespillere bruker slike produkter for å få tykkere hår og skjule lys som reflekterer fra hodebunnen.

Perfekt for kvinner også! Kmax Concealing Hair Fibers kan også brukes for å skjule tynt hår hos kvinner. Faktumet er at et økende antall kvinner plages av problemet med hårtap og tynnhårede områder.

Hårfibernes Vitenskap

Kmax gir deg de eneste 100% naturlige fibrene, alle laget av keratin, dermatologisk testede og uten tilsatte fargestoffer. Disse egenskapene gjør Kmax Concealing Hair Fibers til et unikt produkt på markedet.

Produsert i Italia i over 15 år. Med høykvalitative råvarer og strenge kvalitetskontroller er Kmax-fibrene nå populære og brukes av tusenvis av menn og kvinner rundt om i verden. Kmax Fibers er resultatet av grundig forskning og utvikling for å få et helt naturlig produkt i formelen og det estetiske resultatet.

Produktene er dermatologisk testede, som en ytterligere garanti for brukeren.

  • Produsert i Italia
  • Dermatologisk testet
  • Kvalitetsingredienser

12,5g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter