Kmax

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kmax
Volumizing Shampoo 250 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Kmax Volumizing Shampoo er en svært effektiv rengjøring for frekvent bruk som kombinerer en ekstremt sensitiv og dyrebar rengjøringsbase og kondisjoneringsmiddel spesielt formulert for å gi volum, lysstyrke og mykhet i håret. Et kompleks av fuktighetsgivende middel for komplett resultat.

Kmax Volumizing Shampoo oppfyller helt og holdent følgende krav:

Rengjøringsbasen i Kmax Volumizing Shampoo bruker verdifulle overflateaktive ingredienser (ingen SLS/SLES) og er spesifikt satt sammen for å fjerne smuss og overskudd av talg. Disse egenskapene gjør produktet perfekt for daglig og korrekt rengjøring av håret, uten å være for aggressiv på hud og hår.

Hovedsaklige overflateaktive ingredienser:

 • Dinatrium Laurethsulfosuccinat: Primærionisk tensid med utmerket hudkompatibilitet.
 • Natriummetyloleyltaurat: Ekstraionisk overflateaktivt middel som herkommer fra kondensasjonen mellom en fettsyre og en aminosyre (taurin). Dette overflateaktive stoffet, utenom mykhet, sørger for en lys kondisjonering og disiplineringseffekt.
 • Lauryl glucoside: Ekstra ikke-ionisk overflateaktivt middel (en alkylpolyglukosid), ekstremt tålelig.
 • Natriumkokopolyglukostartrat: Ekstraionisk overflateaktiv ingrediens, hentet gjennom reaksjonen mellom en alkylpolyglukosid og en alfa-hydroxysyre (vinsyre).
 • Coco-betaine: ekstra amfotært overflateaktivt middel med god hudkompatibilitet.

For det andre har vi lagt til et middel fra Guargummi, som er anvendelig for å både nøytralisere statisk elektrisitet og å gi konsistens til håret. Til slutt sørger ceramidene for et aktivt mål på hårstrukturen, ved å gjøre den mer resistent, kompakt og beskyttet.

Takket være synergien hos disse ingrediensene får håret ekstra stort volum, konsistens, mykhet, lysstyrke uten tyngdeeffekt.

 • Hydrolysert risprotein
 • Hydrolysert keratin
 • Guarhydroxipropyltrimoniumklorid: et kvaternært filmdannende middel fra Guargummi
 • Palmitoyl Myristyl Serinate: Ceramide

En stor mengde ingredienser med fuktighetsgivende, beroligende og oppfriskende effekt fullfører formuleringen og behandler både hodebunn og hår ved å fremme en sunn tilstand og gi dem svært anvendelige ingredienser.

 • Aloe Barbadensis Leaf Juice: Aloe Vera utfører en viktig beroligende og fuktighetsgivende oppgave takket være mucopolysakkarider, vitaminer, mineraler og enzymer som den er rik på.
 • Allantoin: Allantoin har bemerkelsesverdige fuktighetsgivende, beroligende og keratoplastiske effekter.
 • Provitamin B5, Panthenol: Panthenol spiller en viktig rolle for å opprettholde godt vannivå i både epidermis og hår samt å være et beskyttende og avsvellende middel.
 • Tocopherylacetat: E-vitamin utfører en viktig antioksidant virkning ved å beskytte cellemembranen fra nedbrytning forårsaket av frie radikaler.
 • Glycerin: Glycerin er en fuktighetsgivende og beroligende ingrediens av vegetabilsk opprinnelse.

Bruk: Påfør i vått hår og hodebunn. Påfør en passende mengde sjampo, masser forsiktig for å få et mykt og rikt skum. La sitte i håret i 2-3 minutter, skyll deretter godt med lunkent vann. Produktet er til for frekvent bruk, da kan det brukes hver dag for korrekt hårhygiene.

250ml

 • Kategori:Sjampo
 • Artikelnummer:
  2431-111-0250

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter