KOCOSTAR

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

KOCOSTAR
Hydrogel Chin Pack 17 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
55,-
Elastisk hydrogelmaske som legger seg skånsomt på huden for å fukte og glatte huden, og for å stramme opp langs kjeven. Inneholder niacinamid, maisprotein, peptider og kollagen som bidrar til å bevare hudens elastisiten, og for å jevne ut hudtonen.

Avslutt bruken og kontakt hudlege/lege dersom følgende oppstår: hevelse, røde merker eller andre abnormaliteter, kløe på grunn av indirekte eller direkte eksponering av lys. Ikke påfør på åpne sår, eksem eller utslett. Unngå kontakt med øynene. Dersom det oppstår kontakt, skyll øynene grundig med rent vann. Brukes med forsiktighet på hud som er sensitiv for plaster eller hydrogel.
Oppbevares utilgjengelig for barn. Hold produktet vekk fra direkte sollys. Bruk umiddelbart etter åpning. Må ikke gjenbrukes.

Bruk:
Rengjør ansiktet. Fjern beskyttelsesfilmen på masken. Legg midtpunktet av masken på haken og strekk løkkene forsiktig over ørene. Glatt ut med håndflatene og juster masken i en komfortabel posisjon. La virke i 25 min.

17 g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter