Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Komorebi Beauty Eyelash Serum 6ml

346 Vurderinger
195,-Anb. pris 485,-55
Sendes innen 1-4 dager

Komorebi Beauty Eyelash Serum hjelper deg å realisere drømmene dine om lange, tette, vakre og fyldige øyevipper. Som at ikke det var nok så fornyer og pleier øyevippeserumet øyevippene dine ved å stimulere den naturlige veksten. Komorebi Beauty Eyelash Serum er en effektiv, svenskprodusert produkt som er mild mot øynene og huden. Allerede etter 4 uker er det en merkbar forskjell!
Volum: 6 ml.

Påføring:
Påfør Komorebi Beauty Eyelash Serum på øyevippene (uten sminke) en gang per dag (på kvelden) i minst 30 dager. Påfør øyevippeserumet langs med den øvre kanten som en eyeliner. Du kan med fordel fortsette å bruke serum hver kveld selv etter disse 30 dagene. Alternativt, kan du bruke serumet annenhver dag som vedlikehold.

Ingredienser: Petrolatum, Ricinus Communis Seed Oil, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Acetylated Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Aqua, Panthenol, Biotinoyl Tripeptid-1

Komorebi Beauty

Vanligvis kjøpt sammen

Komorebi Beauty Eyelash Serum 6ml
Baby Foot
Pris for alt
344,-

Vanligvis kjøpt sammen

Komorebi Beauty Eyelash Serum 6ml
the Balm Sexy Mama Anti-Shine Powder
Fudge Clean Blonde Shampoo 300ml
Pris for alt
451,30

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Veldig bra produkt

  Veldig bra produkt, jeg merket forskjell bare etter tre ukers bruk!
  liker
  for å skrive en kommentar
 • for 5 mnd siden

  Anbefales

  Stor fan av produktet! Jeg fikk merkbart lengre vipper! Anbefales!
  liker
  for å skrive en kommentar
 • for 5 mnd siden

  Digger serumet!

  Jeg var en skeptiker, men ikke nå lenger! Har brukt serumet i et par uker nå, digger det og det virker som bare det.
  liker
  for å skrive en kommentar
 • for 6 mnd siden

  Produkt vurderinger.

  Det står over at det er 234 vurderinger på dette produktet. Da jeg prøver å lese disse vurderingene kommer det opp: Vær den første til å vurdere dette produktet. Hva skjer a ?
  Så det jeg i grunn lurer på er om det finnes kunder som har gitt produktet bra vurderinger eller om dette bare er en måte,merkelig en så dann (juks) å markedsføre dette produktet (vippe serum)på. Ganske villedende i steden for veiledende som det burde være. Mulig jeg har misforstått ett eller annet her,men dette er hvertfall førsteinntrykket jeg får desverre. Da har dere hvertfall fått beskjed å så venter jeg spent på eventuelt svar.
  Mvh Sissel Rui
  liker
  • kristianne
   Lyko Kundeservice -
   for 6 mnd siden
   Hei Sissel! Takk for gode tilbakemeldinger! Dette kan vi godt skjønne blir litt misvisende for deg som kunde. Vi jobber med å utvikle denne tjenesten og tilbakemeldingen fra deg er svært nyttig! Antall vurderinger er i dag basert på totalen av antall kommentarer, likes og lagte stjerner pr produkt på både Lyko.se og Lyko.no. Vi har hatt et stort engasjement rundt dette produktet på våre svenske sider Lyko.se ( se : https://www.lyko.se/komorebi-beauty/komorebi-beautyeyelash-serum-6ml ) Dessverre er det slik i dag at om en kunde kun legger igjen en vurdering med bare stjerner og ikke kommentar så vil den ikke bli lagt under slik at du ser den, men den vil automatisk regnes med i snittet av stjerner som kommer opp. Håper forklaringen var grei, hvis ikke så er det selvfølgelig bare å spørre igjen! Vi vil veldig gjerne svare på spørsmål rundt dette! Mvh Kristianne/ Lyko
   liker
  for å skrive en kommentar
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018