Komorebi Beauty

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.0

Basert på 438 karakterer
50
30
44
80
234
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 24 mnd siden

  Veldig bra produkt

  Veldig bra produkt, jeg merket forskjell bare etter tre ukers bruk!
  2 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 12 mnd siden

  Fungerer ikke

  Dette serumet har ikke gjort noen ting for mine vipper! Brukte i glow.. å kommer til å fortsette å bruke det. Dessverre.
  2 liker
 • for 10 mnd siden

  Helt Okei

  Vippeserumet fungerer men resultatene er ikke overveldende. Hadde det ikke vært for at jeg tok bilder før og etter ville jeg nok ikke merket forskjellen, ettersom vippene bare har vokst en smule. Lett å påføre men har en tendens til å spre seg utover øyelokket hvis du blunker for mye så anbefaler å ta på serumet rett før du sovner i stedet for før du legger deg.
  2 liker
 • for 15 mnd siden

  Ok

  Okei produkt! Brukte produkter to måneder og så egentlig ingenting! Men jeg reagerte hvertfall ikke på den derfor får den et par stjerner!
  1 liker
 • for 23 mnd siden

  Anbefales

  Stor fan av produktet! Jeg fikk merkbart lengre vipper! Anbefales!
  1 liker
 • for 23 mnd siden

  Digger serumet!

  Jeg var en skeptiker, men ikke nå lenger! Har brukt serumet i et par uker nå, digger det og det virker som bare det.
  1 liker
 • for 24 mnd siden

  Produkt vurderinger.

  Det står over at det er 234 vurderinger på dette produktet. Da jeg prøver å lese disse vurderingene kommer det opp: Vær den første til å vurdere dette produktet. Hva skjer a ?
  Så det jeg i grunn lurer på er om det finnes kunder som har gitt produktet bra vurderinger eller om dette bare er en måte,merkelig en så dann (juks) å markedsføre dette produktet (vippe serum)på. Ganske villedende i steden for veiledende som det burde være. Mulig jeg har misforstått ett eller annet her,men dette er hvertfall førsteinntrykket jeg får desverre. Da har dere hvertfall fått beskjed å så venter jeg spent på eventuelt svar.
  Mvh Sissel Rui
  4 liker
  • Lyko Kundeservice
   for 24 mnd siden
   Hei Sissel! Takk for gode tilbakemeldinger! Dette kan vi godt skjønne blir litt misvisende for deg som kunde. Vi jobber med å utvikle denne tjenesten og tilbakemeldingen fra deg er svært nyttig! Antall vurderinger er i dag basert på totalen av antall kommentarer, likes og lagte stjerner pr produkt på både Lyko.se og Lyko.no. Vi har hatt et stort engasjement rundt dette produktet på våre svenske sider Lyko.se ( se : https://www.lyko.se/komorebi-beauty/komorebi-beautyeyelash-serum-6ml ) Dessverre er det slik i dag at om en kunde kun legger igjen en vurdering med bare stjerner og ikke kommentar så vil den ikke bli lagt under slik at du ser den, men den vil automatisk regnes med i snittet av stjerner som kommer opp. Håper forklaringen var grei, hvis ikke så er det selvfølgelig bare å spørre igjen! Vi vil veldig gjerne svare på spørsmål rundt dette! Mvh Kristianne/ Lyko
   Liker

Komorebi Beauty
Eyelash Serum 6 ml

438 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Komorebi Beauty Eyelash Serum hjelper deg å realisere drømmene dine om lange, tette, vakre og fyldige øyevipper. Som at ikke det var nok så fornyer og pleier øyevippeserumet øyevippene dine ved å stimulere den naturlige veksten. Komorebi Beauty Eyelash Serum er en effektiv, svenskprodusert produkt som er mild mot øynene og huden. Allerede etter 4 uker er det en merkbar forskjell!
Volum: 6 ml.

Påføring:
Påfør Komorebi Beauty Eyelash Serum på øyevippene (uten sminke) en gang per dag (på kvelden) i minst 30 dager. Påfør øyevippeserumet langs med den øvre kanten som en eyeliner. Du kan med fordel fortsette å bruke serum hver kveld selv etter disse 30 dagene. Alternativt, kan du bruke serumet annenhver dag som vedlikehold.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019