Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Konjac Sponge Angel Cloth

Bli den første til å vurdere dette produktet
189,-
Sendes innen 1-4 dager

The Angel Cloth er en 100% naturlig ansiktsklut, som gir en skånsom og mild rens av huden, uten å gå på kompromiss med den dyprensende effekten.

Med den nye eksklusive Angel Cloth fra The Konjac Sponge Company får du en helt ny og unik renseopplevelse av huden – mer luksuriøs og mer skånsom. Navnet ”Angel Cloth” gjenspeiler en renseopplevelse hvor huden føles som den er ”touched by an angel”.

Mange slurver med sine daglige renserutiner, eller glemmer å fjerne makeupen når de går til sengs. Den nye Angel Cloth fra The Konjac Sponge Company gjør det nå enda enklere å oppnå en frisk, ren og gjennomfuktet hud med glød – helt naturlig! Bruk den myke og skånsomt eksfolierende kluten til å fjerne makeup og rester etter smuss og forurensning. Kluten kan brukes alene hvis man bruker vannløselig makeup eller ingen makeup, eller sammen med andre renseprodukter. Angel Cloth er ekstremt effektiv og behagelig, i tillegg til at den er et miljø- og hudvennlig alternativ til våtservietter.

Angel Cloth inneholder de samme aktive mineralene og vitaminene som Konjac Sponge. Kluten er fremstilt på samme måte med 100% vegetabilske fibre fra konjacplanten, en asiatisk potetplante med hudpleiende egenskaper. Den er i tillegg mer skånsom enn en frotté, flanell eller musselinklut.

Angel Cloth kommer tørr i forpakningen, formet som en engel, men folder seg ut til en myk og skånsom klut når den dynkes i vann.

  • Kategori:Skrubb
  • Artikelnummer:
    1798-116-0000

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018