1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 5 mnd siden

    Nydelig

    En fantastisk rouge, og veldig bra til en moden hud (61), man ser simpelthen mye friskere ut, uten å være sminket. Brukte mye brunere rouge før, men ser nå at det er veldig feil, jeg ser mye friskere og yngre ut. Anbefales!
    2 liker

Lancôme
Blush Subtil
Rouge 541 Make It Pop

2 Vurderinger
465,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Vi renoverer vår populære Blush Subtil med nye nyanser. Den nye Lancôme Blush Subtil ligner vår nåværende formel for å beholde våre lojale kunder, samtidig som formelen får en ny egenskap for å matche alle hudtoner. Vi lanserer 7 farger som gir to ulike resultater: matt eller skimrende finish. Den nye Lancôme Blush Subtil kommer selvfølgelig i en ny, moderne og luksuriøs forpakning.

Lancôme Blush Subtil er en pudderrouge med langvarig effekt. Rougen kan brukes til både en naturlig eller en sofistikert look. Kommer med en applikator.

Vanligvis kjøpt sammen

1.064,-
1.329,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter