Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Lancôme Teint Visionnaire Foundation Lys Rosé 02

1 Vurderinger
495,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Teint Visionnaire er mye mer enn en foundation. Det er en makeupduo med hudpleiende egenskaper som skaper den perfekte huden, resultat av synergien mellom avansert forskning og Lancômes sminkeekspertise. For første gang er en korrigerende concealer og foundation som gir perfekt dekning og et naturlig resultat forent i et og samme produkt.

I flaskens lokk finner du en innebygd concealer som inneholder vitamin CG, kjent for sin opplysende effekt. Concealerens faste konsistens er enkel å påføre på spesifikke områder som for eksempel pigmentflekker, rødhet og mørke ringer. Disse retusjeres umiddelbart optisk og blir på sikt lysere eller forsvinner helt. Den fjærlette og flytende foundationen gjør huden naturlig jevn, ren og klar. Den jevner ut fargeforskjeller og fine linjer hvilket resulterer i en perfekt hud med en vakker, jevn og glatt struktur uten synlige rynker. Foundationen inneholder SPF 20.

Legg litt High Coverage Precision Corrector på fingertuppen og påfør på ujevnheter for optimal dekning før eller etter foundation. Påfør Sheer Perfecting Foundation med en kost eller med fingrene over hele ansiktet for å redusere ujevnheter. Start med å påføre i midten av ansiktet og jobb utover.

30ml

Handla produkter från Lancome för 600 kr - få en lyxig gåva på köpet!

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3

Basert på 1 karakter
0
0
1
0
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018