Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

1.8

Basert på 4 karakterer
3
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Lanza
Healing ColorCare
Healing Color Preserving Conditioner 750 ml

4 Vurderinger
293,25Anb. pris 345,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Travel Kit
46,75Anb. pris 55,-
Beskrivelse
Ingredienser

Color Preserving Conditioner er en enestående, fargebevarende balsam med ultranærende formel som jevner ut og løser opp flokene i håret, og etterlater det glatt som silke og med strålende glans. Den gjør håret opp til 50 % lettere å gre ut. Takket være Flower Shield ComplexTM beskyttes hele hårets fargespekter. Videre er det beriket med trippel UV-beskyttelse og Keratin Bond System 2.

Bruk:

Påfør i fuktig hår etter shamponering med Color Preserving Shampoo. Arbeid gjennom håret fra hårfestet til tupper og skyll grundig. Fortsett med Fade Protector & Moisturizer for å sikre maksimalt fargebevarende resultat.

Hovedingredienser:

Keratin Bond System 2 (150 MW): Styrker håret og gjenoppretter dets indre struktur. "Meadowfoam Seed Oil": Et ekstrakt av den blomstrende veksten hvis hvite blomster ligner en eng av skum. Når den utformes sammen med Keratin Bond System har den evnen til å reparere hårfibrene i det skadde håret. den har naturlige anti-oksidantegenskaper. Gir glans, næring og naturlig volum. Flower Shield ComplexTM: Karotenoider fra Rose, Ringblomst og Hibiskus beskytter hårfarge i det gulrøde området. Klorofyll fra grønn Orkidé beskytter hårfarge i det grønne området. Gardeinaens vekststoffer fyller effektivt ut eventuelle tomrom mellom alle ulike fargespekter. Trimethylsiloxyamodimethicone: Tilfører i kombinasjon med Keratin Bond System 2 maksimalt kondisjonerende egenskaper.

750ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1177-102-0750

Er også tilgjengelig i en pakke

Lanza
Healing ColorPreserving Duo
465,-Anb. pris 735,-

Vanligvis kjøpt sammen

510,-
783,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter