Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Lanza Healing Color Preserving Conditioner 750ml

3 Vurderinger
305,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Color Preserving Conditioner er en enestående, fargebevarende balsam med ultranærende formel som jevner ut og løser opp flokene i håret, og etterlater det glatt som silke og med strålende glans. Den gjør håret opp til 50 % lettere å gre ut. Takket være Flower Shield ComplexTM beskyttes hele hårets fargespekter. Videre er det beriket med trippel UV-beskyttelse og Keratin Bond System 2.

Bruk:

Påfør i fuktig hår etter shamponering med Color Preserving Shampoo. Arbeid gjennom håret fra hårfestet til tupper og skyll grundig. Fortsett med Fade Protector & Moisturizer for å sikre maksimalt fargebevarende resultat.

Hovedingredienser:

Keratin Bond System 2 (150 MW): Styrker håret og gjenoppretter dets indre struktur. "Meadowfoam Seed Oil": Et ekstrakt av den blomstrende veksten hvis hvite blomster ligner en eng av skum. Når den utformes sammen med Keratin Bond System har den evnen til å reparere hårfibrene i det skadde håret. den har naturlige anti-oksidantegenskaper. Gir glans, næring og naturlig volum. Flower Shield ComplexTM: Karotenoider fra Rose, Ringblomst og Hibiskus beskytter hårfarge i det gulrøde området. Klorofyll fra grønn Orkidé beskytter hårfarge i det grønne området. Gardeinaens vekststoffer fyller effektivt ut eventuelle tomrom mellom alle ulike fargespekter. Trimethylsiloxyamodimethicone: Tilfører i kombinasjon med Keratin Bond System 2 maksimalt kondisjonerende egenskaper.

750ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1177-102-0750

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
584,-

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
535,20

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

1

Basert på 3 karakterer
3
0
0
0
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019