Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 3 karakterer
1
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Lanza
Healing Moisture
Kukui Nut Conditioner 750 ml

3 Vurderinger
339,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
  • Fargebevarende
  • Fukttilførende med Nanoteknikk
  • Glatter ut og gir mykhet uten å tynge
  • Reparerende egenskaper
  • Gir glans

Tahitisk tamanunøtt: Tahitierne anså at det sjeldne tamanutreet var naturens velsignelse. Av tradisjon er nøtten blitt brukt for å lege sår, tilføre fukt og beskytte mot solen. Nøtten inneholder en lett olje som har eksepsjonelle fuktighetsgivende egenskaper. Inneholder rikelig med essensielle fettsyrer og lipider, og gir hår som er smidig, silkemykt og glansfullt.

Polynesisk gugo: Gugo er en utrolig oppdagelse innen hårpleiefeltet. I generasjoner har den polynesiske urbefolkningen brukt gugo som en naturlig shampoingrediens for å skånsomt friske opp og rengjøre håret. Gugobarkekstrakt inngår i Tamanu Cream Shampoo og gir en overflod av skum som løfter bort forurensninger uten å fjerne viktige oljer og næringsstoffer fra håret.

Lanza-serien Healing Moisture inneholder formler med en blanding av sjeldne og eksotiske fuktighetsgivende planter fra Polynesia, som med sine avanserte reparerende aktive stoffer gir ekstra tørt hår optimalt med fukt. Keratin Healing System med Nano Science (102) fordeler beroligende mykgjørere som trenger dypt inn i hårets indre lag og deretter kapsler inn fukten. Det gir en jevn overflate og en mykhet og glans som varer lenge. Håret blir utrolig mykt og får fornyet glød.

Keratin Healing System

Dyptgående fukt som ikke tynger. Med avansert teknikk brukes Lanzas legendariske Keratin Healing System med Nano Science (102) som gjør at finfordelte fuktighetsgivende ingredienser kan trenge dypt inn i håret i stedet for å legge seg på overflaten og tynge. Resultatet er silkemykt hår med en enorm fylde, selv i de aller fineste hårtypene. Kapsler inn mykhet og glans. Etter hydreringen gjenopprettes håret slik at den livgivende fukten raskt kapsles inn og avdunsting forhindres. Det gjør at håret holder seg silkemykt og smidig enda lenger. Lanzas egne repareringsprosess gjør også at fargepigmentene holdes på plass lenger i hårets indre lag, noe som resulterer i at hårfargen holder lenger.

Hår som ikke er reparert er porøst. Det gjør at fukt kan trenge ut, noe som resulterer i tørrere hår. Keratin Healing System kapsler inn fukten og gjør at håret opprettholder fuktigheten opptil 2 ganger så lenge.

750ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1177-101-0750

Er også tilgjengelig i en pakke

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter