Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Lanza Healing Moisture Duo

42 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
  • Fargebevarende sjampo og balsam
  • Fukttilførende med Nanoteknikk
  • Glatter ut og gir mykhet uten å tynge
  • Reparerende egenskaper
  • Gir glans

Denne utrolig kremete sjampoen inneholder en ekstra mild og sulfatfri formula med en blanding av tahitisk tamanuaolje og polynesiske planter med beroligende effekt. Deres reparerende aktive stoffer tilfører fukt langt inn i hårets uttørkede områder. Naturlig gugoekstrakt gir et rikelig skum som skånsomt fjerner forurensninger. Håret får en ny friskhet og en sunn glød.

Tahitisk tamanunøtt Tahitierne så på det sjeldne tamanutreet som en velsignelse. Av tradisjon har nøtten blitt brukt for å pleie sår, tilføre fukt og beskytte mot solen. Nøtten inneholder en lett olje som har eksepsjonelle fuktighetsgivende egenskaper. Inneholder rikelig med essensielle fettsyrer og lipider, og gir hår som er smidig, silkemykt og glansfullt.

Polynesisk gugo Gugo er en utrolig oppdagelse innen hårpleie. I generasjoner har den polynesiske urbefolkningen brukt gugo som en naturlig sjampoingrediens for å skånsomt friske opp og rengjøre håret. Gugobarkekstrakt inngår i Tamanu Cream Shampoo og gir en overflod av skum som løfter bort forurensninger uten å fjerne viktige oljer og næringsstoffer fra håret.

Healing Moisture serien inneholder en blanding av sjeldne og eksotiske fuktighetsgivende planter fra Polynesia. Ved hjelp av sine avanserte og styrkende ingredienser bygger disse plantene opp fuktighetsnivået i tørt hår. Keratin Healing System™ med Nano-teknologi trenger dypt inn i hårets indre og kapsler inn fuktigheten. Resultatet blir et utrolig mykt hår med fornyet glans.

 750 ml x 2

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1177-905-1500
Lanza

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.4

Basert på 42 karakterer
4
6
14
7
11

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018