3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 67 karakterer
3
4
4
8
48
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Lanza
Healing ColorCare
Trauma Treatment 50 ml

67 Vurderinger
85,-

Velg størrelse

50 ml150 ml
Beskrivelse
Ingredienser

1. Trauma Treatment tilfører håret Ceramid-2. Ceramider er viktige oljeoppløselige sammensetninger (eller lipider) i håret og bidrar til å opprettholde hårets naturlige fuktighet og elastisitet. Hår inneholder to forskjellige typer ceramider:Den noe mer uvanlige Ceramide-1 (12%) og den vanligere Ceramide-2 (88%). Når håretblir overflatebehandlet forsvinnerdisse viktige Ceramiderne, noe som gjør håret tørt, sprøtt og skjørt. Skadet hår kan ikke ta opp farge eller beholde farge under behandling, men ved L'ANZA's Trauma Treatment får håret igjen Ceramide-2, som gjenoppretter hårets styrke og forbedrer evnen til å absorbere hårfargen. 
2. Trauma Treatment gir håret en økt dose av KB2. Denne sterke dosen keratinproteiner trenger dypt inn i cortex og styrker cystinbindningen. erk dose av keratin protein trenger dypt inn i cortex og styrker cystinbindningen. Den unike kombinasjonen av lipid-rike Ceramide-2 og protein-fylte KB2 gir en ideell balanse av fuktighet og proteiner. Håret repareres og får en inntakt struktur, som gjør at hårfargen kan trenge inn i cortex. Den revolusjonerende blandingen av Ceramide 2 og KB2 gir et balansert porøsitet, en jevn pigmentfordeling og en farge som vil holde seg bedre og lengre. 

Bruk: Som rinse-out: Gir balansert luftighet og et godt grunnlag for holdbar farge. Påfør i fuktig hår og la det sitte i i 2 minutter. Fortsett med farging. Som leave-in: Gir en balansert lufighet og et godt grunnlag for holdbar farge. 
Påfør i håret og la den sitte i. Fortsett med farging. Tilsett til hårfarge: Gir en balansert porøsitet for bedre fargeabsorbering. Gir en jevn fargefordeling. Fargepigmentene vil feste seg bedre. Forbedrer hårets tilstand. For å gjøre dette, legg ca. 1 ts (5 gram) i bollen. Bland godt. Fortsett med farging. Tilsett til avfargning/blekning: Tilfører fuktighet og aminosyrer under blekeprosessen. Forbedrer hårets tilstand. For å gjøre dette, tilfør ca. 1 ts (5 gram) i bollen. Bland godt. Fortsett med avfargning/bleking.

50ml

  • Kategori:Leave-In
  • Artikelnummer:
    1177-422-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter