Le Mini Macaron

Le Mini Macaron ble grunnlagt i Frankrike i 2012. Visjonen var å skape et gellack-varemerke i samme kvalitet på manikyr som på salong, som hvem som helst kunne gjøre, hvor som helst!

Le Mini Macaron gjør perfekt gelmanikyr gøy, enkelt og trygt å gjøre for alle. Den søte LED-lampen som er laget som en macaron, sørger for at lakken er helt tørr på bare 30 sekunder. 3-i-1-lakken er kombinert baselakk, farge og topplakk i én og samme lakk, og manikyren holder i minst 2 uker. Du kan bruke din Macaron hvor som helst - USB-kabelen kan installeres på hvilken USB-strømkilde som helst. Vend toppen av lampen 180 grader og du kan fikse en perfekt pedikyr på tærne! Med Le Mini Macaron er en perfekt og langvarig gelmanikyr tilgjengelig for alle!

Det er vårt mål å gjøre gelmanikyr tilgjengelig for alle. Det skal være gøy, enkelt og behagelig å gjøre hjemme eller når du reiser - uten å måtte betale store summer for en salongmanikyr.

66 produkter
    Vis allt

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter