Leaders

Leaders Cosmetics er et velkjent kosmetisk firma med sine røtter i Seoul, Sør-Korea. Selskapet ble grunnlagt i 2001 av erfarne kosmetologer fra det kjente Seoul National University. De innovative Leaders maskene ble raskt kjente for sin fantastiske kvalitet og er nå ledende i verden innenfor salg av sheet masks.

I 2014 kom Leaders også i Europa og maskene produseres i Sveits. Maskene er en perfekt blanding av tradisjonelle metoder og innovativ teknologi for maksimal effektivitet. Ingrediensene er nøye utvalgte og kommer fra alle verdens hjørner. Maskene er fri for parabener, fargestoffer, mineraloljer og allergener.

I Europa er det i dag to serier med Leaders sheet masks – Daily Wonders som er laget av bomull og 7 Wonders som er laget av kokos.

29 produkter
29 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter