LELO

Varemerket som skulle bli LELO ble til i 2003 på stua i et rekkehus i Stockholm, hvor tre designere slo seg sammen på akkurat rett sted og akkurat rett tid, med akkurat rett idé. Det var en idé som så smått skulle ta form og revolusjonere en hel bransje, og det startet med et enkelt spørsmål: Tenk om våre mest intime produkter var like vakre som de vi viser frem med stolthet?

LELO er inne på sitt andre tiår med å utvikle de mest raffinerte, mest luksuriøse og mest ikoniske nytelsesproduktene i verden. LELO anses for å stå for kvalitet, uventet oppfinnelsesrikdom og for å være helt annerledes enn alt og alle andre.

LELO drives av en umettelig nysgjerrighet, et ønske om å utforske og foredle det sted hvor digital teknologi og menneskelige følelser møtes. Det er dette som gjør oss unike, annerledes og unikt annerledes.

69 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter