Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsing er Patrik Lernberger og Mattias Stafsing - frisører, stylister, make-upartister og trendanalytikere med over tjue års erfaring fra Sverige og resten av verden. "Vår samlede erfaring og lidenskap har vi nå forvandlet til en egen kolleksjon med hårpleie- og stylingprodukter.
Vi lette lenge etter et moderne og smart alternativ - en produktserie med fokus på resultat, helse og miljø. Til slutt innså vi at vi måtte lage den selv. I to år har jobbet sammen med ledende kjemikere, testet og blandet nye råvarer, eksklusive, naturlige ekstrakter og oljer. Resultatet er en samling hårpleieprodukter skreddersydd for å møte håret og hodebunnens alle behov. Alle produkter er testet av og på frisører, modeller, fotografer, artister, prinsesser og helt vanlige mennesker som bryr seg om håret sitt. Vi håper at du som kjøper våre produkter kjenner at du også kjøper vår erfaring og vårt engasjement. Vår ambisjon er holdbare resultater - både for deg og for miljøet.

71 produkter
  • Populære valg
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.