7 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 160 karakterer
2
7
8
29
114
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 26 mnd siden

  Favoritt!

  Jeg har aldri brukt dry shampoo før fordi jeg aldri har funnet et produkt jeg har likt da det ikke har gjort noe for håret mitt og har aldri forstått hvorfor det er så populært før nå.
  Denne er redningen når man ikke rekker å vaske håret eller føler at håret ser litt slapt og kanskje oljete ut. Håret mitt ser super fresht og rent ut etter å ha brukt denne og det setter seg ingen hvit farge i det brune håret mitt :)

  En dag jeg var på jobb og var litt desperat da jeg følte jeg luktet svette og ikke hadde med deodorant, tenkte jeg at da denne skal fjerne lukt så kanskje det ville fungere å spraye under armene og utrolig nok funket det også! Fjernet de hvite flekkene med fuktig klut etter så var jeg good to go :)
  Men anbefaler selvfølgelig heller deodorant!
  8 liker
 • for 15 mnd siden

  Før var denne fargefri

  Nå har denne blitt kritthvit i håret. De jeg har kjøpt før hadde ikke farge og så helt fint ut etter bruk. Nå får jeg grått hår:/ De må ha endret produktet.
  3 liker
 • Mye penger for middelmådig produkt

  Trodde at dette kom til å være en helt super tørrsjampo pga anmeldelser og pris, men den er ikke et gram bedre enn billige tørrsjampoer man kan kjøpe på dagligvarebutikken. Lukten er ikke bedre, har hvit farge, og den gjør ikke at håret føles renere, slik det blir reklamert. Helt ok hvis man trenger volum, men er virkelig ikke verdt det i mine øyne.
  1 liker
 • God tørrsjampo

  God tørrsjampo som gir godt resultat. Trekker ei stjerne fordi eg føler det blir ei sky rundt meg når eg sprayer, og eg må holde pusten for å ikkje puste det inn. Blir godt fordelt i håret, og håret ser reint ut lenger. Bra produkt. #konkurranse
  2 liker
 • Alt i ett spray

  Min favoritt, kan ikke leve uten. Bruker hver dag, som styling spray, som hårspray og som tørrsjampo. Har prøvd mange og dette er definitivt markedes beste tørrsjampo! Love it😍
  #konkurranse
  1 liker
 • Bra tørrshampoo

  Håret føles rent uten å måtte bruke for mye produkt, og det er lett å jobbe inn i håret. Lukter godt og gjør det den skal.
  2 liker
 • Veldig bra

  Den lukter godt, syntes ikke på håret og gjør at håret ser bra ut! Anbefales! #konkurranse
  4 liker

Living Proof
Perfect Hair Day
Dry Shampoo

160 Vurderinger
289,-Anb. pris 299,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo er en svært dyptrensende tørrsjampo. Drevet av den patenterte sunt hår Molecule (OFPMA) og Triple-Handling renseteknologi som absorberer og fjerner fett, svette og lukt.
Får håret til å se, føle og lukte rent og fungerer på alle hårfarger. Anvendes i tørt hår.

198ml

Vanligvis kjøpt sammen

364,-
739,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter