Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 10 karakterer
1
0
2
0
7
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Living Proof
Perfect Hair Day
Perfect Hair Day Body Builder 257 ml

10 Vurderinger
269,-

Velg størrelse

98 ml257 ml

Perfect hair Day (PhD)™ Body Builder er en fyldegivende spray som gir håret ditt nøyaktig mengde fylde og bevegelse og gjør stylingen enkel å forme.

Med vårt justerbare munnstykke tilpasses partikkelstørrelse, sprayfrekvens og blandingen av fleksible og faste polymerer som skaper umiddelbar fylde med mykhet uansett hvilken innstilling du velger.

THE SCIENCE

Perfect hair Day™ Body Builder har et spesialmunnstykke som gjør at du kan tilpasse hvor mye fylde du tilfører frisyren bare ved å vri på munnstykket.

  • Vri munnstykket mot More body (+) for 46% større partikkelstørrelse og 25% høyere sprayfrekvens, utformet for å gi masse fylde.
  • Vri munnstykket mot Less body (-) for en lavere sprayfrekvens og partikkelstørrelse som gir litt mindre fylde
  • Eventuelt velg et nivå midt imellom om det passer din frisyre bedre.

Hovedingredienser:

  • Optimalt forhold mellom fleksible og faste polymerer som virker sammen for å skape fylde med mykhet uansett munnstykkets innstilling.
  • En blanding av glansgivere og mykgjørere tilfører naturlig glans og bidrar til å blande polymerene og gjøre dem mykere og mer fleksible.
  • Antistatiske ingredienser motvirker statisk elektrisitet, gjør håret lettere å gre samt pleier det.

Bruk: Påføres på tørt og stylet hår. Vri munnstykket til ønsket innstilling. Hold beholderen på 15-25 cm avstand fra stylet, tørt hår. Del inn håret i seksjoner og spray. Avslutt med å spraye ytterligere for ekstra fylde og hold. Vri IKKE munnstykket forbi markeringene (+) eller (-) på sølvringen.

Tips fra stylistene:

"Dette er det ultimate hårproduktet - den gir deg luft og bevegelse som passer alle anledninger. Brunch med jentene? Tilfør litt fylde. Viktig jobbmøte? Tilfør litt til. På tide med en utekveld? Vri munnstykket hele veien til maks. Dette er det finishproduktet du skal bruke og sende med hver kunde hjem."

"Lut hodet fra side til side, spray med ønsket innstilling og klem håret for å skape fylde - bruk More-nivået for et umiddelbart resultat og Less-nivået for en mykere look."

257ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020