Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Loelle
Face Serum Barbary Fig 16 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
629,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Moder Jord Grønn hudelixir

Loelles nærende serum barbaryfig olje er en hud mat uten like. Med oljens utrolig høyt innhold av vitamin E, linolsyre, polyfenoler, og essensielle fettsyrer hjelper huden opprettholde sin elastisitet og vitalitet til tross for press fra en ekstern hardt klima. Vitamin E stopper aktivitet av frie radikaler, for derved å hindre for tidlig aldring. Våre egne hudceller er også sies å jobbe parallelt med dette vitaminet i reparasjonsordren.

Linolsyre hjelper til med fuktighet og avbalansere oljeproduksjon, er det også anti-inflammatorisk, som er medvirkende til å akne problemer. Vår økologiske barbaryfig olje hindrer fine linjer og hjelper huden til å slette disse mørke ringer under øynene og reduserer pore størrelse. Prøv mirakel av oljen, og oppleve naturen egen face lift!

Kaktusfikonfröolja kommer fra anlegget stikkende pærer, en 3-6 meter høye anlegg som produserer spisse frukt som er kjent for sin eksotiske søthet. Arten vokser vilt i Marokko, men fant selv b.l.a. i Mexico. I denne deilige frukten er liten hard kjerne av disse tar omtrent ett tonn for å produsere én liter kaldpresset olje! Men frø er ikke bare effektive, de er også utrolig næringsrik, noe som forklarer hvorfor oljen er så ettertraktet tross sin pris og tidkrevende produksjon. Oljen er kaldpresset og konservering som det næringsrike stoffer. Loelles barbaryfig olje egnet for alle hudtyper og kan brukes i områder som trenger ekstra omsorg; eksem, kviser, tørre flekker, som cuticle olje og som en eksklusiv og nærende serum på den tynne huden rundt øynene.
  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    1519-116-0016

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter