Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.9

Basert på 19 karakterer
8
1
1
2
7
Vurder produktet
Legg til bilder
  • for 13 mnd siden

    Ikke vits

    Selv om prisen er forlokkende ved at den er så billig, så er produktet ikke bra. Jeg er naturlig mørk blond/lys brunette hvor jeg satt i 45min (som er maks tid man kan ha det i) og håret lysnet kun noen få toner.
    Liker

Loreal Paris
Colorista
Effects Bleach

19 Vurderinger
109,-

Velg nyanse

Colorista er en hårfargeserie utviklet for å matche din personlighet. Velg blant flere forskjellige spennende farger, i ulike toner, og med ulik grad av varighet. Skap din egen blonde look, med Colorista Bleach intensiv blondering som også kan brukes til brunt hår.

Kan påføres i hele håret eller start påføringen 2 cm fra hårøttene for en mer avslappet look. Kan også brukes for å bleke håret før du farger det inn med en Colorista Washout.

Se instruksjonene i bruksanvisningen i pakningen. Hårfarging kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner. Les og følg bruksanvisningen. Produktet er ikke beregnet for bruk på barn under 16 år. Farg ikke håret om - du har utslett i ansiktet eller sensitiv, irritert og skadet hodebunn, - du har reagert på hårfarging tidligere.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019