5 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

2.9

Basert på 41 karakterer
18
2
3
3
15
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  AMAZING

  Ble så imponert over denne! Bleket håret til level 10 og tok denne over, og det ble en fantastisk fin gråfarge(litt lysere enn på boksen)! Viktig at håret er lyst nok og ikke har for gule/grønne undertoner når man tar den i, så vi "tonet" håret med fanola blåsjampo etter bleking for best mulig resultat av gråfargen :) Absolutt den beste gråfargen jeg har prøvd, deilig med en som faktisk gir farge!
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Fantastisk fin farge, kortvarig lykke

  Denne var helt nydelig i jordbærblondt hår, men forsvant veldig fort. Får en skikkelig fin rosegull-effekt.
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Gir den resultat i brunt hår?

  Jeg farger L'oreal 7 i flere år. Mit hår var svart eller mørk brunt. Hvis jeg blander den farge med L'real 7, får jeg litt gray nyanse på farget, eller vil det ikke gi noen resultater?
  Liker
  • Frisør på Lyko
   for 4 mnd siden
   Hej Hanadi! Du skal ikke blande farger fra forskjellige serier. Hvis du blander dette, men en brun fra samme serie, blir den kjøligere, men ikke grå.
   Liker
 • for 6 mnd siden

  Lys rosa

  Ønsket er å få lys rosa hår, men sist jeg brukte denne ble den sterkere enn jeg trodde, utifra bildene på bo en. Hjelper d å blande den med vanlig balsam før påføring?
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 6 mnd siden
   Hei Madelen!
   Det kan hende at håret ditt må blekes først for å få ønsket lyse rosafarge:) Om du går inn på produktet på den svenske nettsiden her: lyko.se/loreal-paris/loreal-paris-colorista-paint-pinkhair og scroller deg ned i kommentarene til en kunde som heter Cecilia, kan du se hennes resultat når hun har blandet Colorista Hairpaint med Maria Nila Color Refresh i fargen Peach med et veldig fint resultat:) Men man må være ganske blond i håret for å få det ønskede resultatet skulle jeg tro.
   1 liker
 • for 32 mnd siden

  farge

  er det en farge som går ut eller sitter i?
  1 liker
  • for 32 mnd siden
   Hej Kristin. Colorista tvättas gradvis ur det kan dock skilja sig lite från färg till färg hur länge det sitter kvar. Tveka inte att återkomma om du har frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag.
   Liker

Loreal Paris
Colorista
Hairpaint Beigeblonde

41 Vurderinger
103,20Anb. pris 129,-

Velg nyanse

Colorista er en hårfargeserie utviklet for å matche din personlighet! Velg blant flere forskjellige spennende farger, i ulike toner, og med ulik grad av varighet. Colorista Paint passer perfekt for deg som vil ha en varig hårfarge, og finnes i mange nye og spennende nyanser. Intense fargestoffer i gelekrem-formel for en lekker farge.

 • Skap den looken du ønsker med den medfølgende børsten.
 • Flexibørste utviklet for enkel påføring og et skreddersydd resultat.
 • Påfør i hele håret for en lekker farge full av nyanser og undertoner som synes fra alle vinkler.
 • Skap en ombrè-look ved å påføre fargen kun i lengder og spisser, og skap en gradvis overgang fra en farge til en annen.
 • Se instruksjonene i bruksanvisningen i pakningen. Hårfarging kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner. Les og følg bruksanvisningen. Produktet er ikke beregnet for bruk på barn under 16 år. Farg ikke håret om - du har utslett i ansiktet eller sensitiv, irritert og skadet hodebunn, - du har reagert på hårfarging tidligere.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter