24 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 51 karakterer
12
2
5
11
21
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  SILVER GREY

  Loreal Colorista Permanent gel i Silver Grey..var meget lett og bruke..kjøpte en pensel her..meget nyttig for og få det jevnt!!!Anbefales for de som elsker grått hår!!!!2 pk måtte til !!!
  5 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 4 mnd siden

  Smokey Grey

  Håret fikk en skarp blå farge i stedet for grått. Absolutt ikke ønskelig!
  5 liker
 • for 3 uker siden

  Når kommer produktet tilbake

  Loreal Paris
  Colorista
  Permanent Gel Bright red
  Er dere ikke ta med denne fargen lenger:(:(:( Jeg har ventet på i en måned. Vær snill Bright red tilbake :(
  Liker
  • for 3 uker siden
   Huhhuuwwww😍takk
   Liker
 • for 4 uker siden

  Fargeførespørsel

  Hei, jeg har nylig fått bleket og farget håret hos frisøren, men sitter igjen med gul farge som ikke akkurat er fin. Skulle egentlig hatt grått farge. Er dette noe anbefaling for å få fjernet det gule som vist på bilde?
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 3 uker siden
   Hei Zara!✨ Denne blir nok fin og grå i stripene dine, har prøvd denne selv også og ble kjempefornøyd med fargen!😍
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Colorista smokey Grey

  Jeg hadde gammel svart farge i håret og bleika det vel 4-5 ganger før jeg brukte colorista smokey Grey metallic, men siden jeg fremdeles hadde "Orange-gule" områder i håret, var jeg forberedt på at denne kun ville ta de partiene som hadde blitt ordentlig bleket.
  Da jeg hadde i fargen så det nesten svart ut, så jeg ble litt redd det skulle bli nærmere svart igjen (og trodde et sekund at hele bleke/farge-operasjonen min var forgjeves), men JEG ER SÅ FORNØYD!! Den tok til og med bra på de Orange-gule områdene, hvertfall nok til at jeg kan korrigere det med lillasjampo. Fargen er skinnende og ordentlig kul! SUPERFORNØYD.
  Må også legge til at jeg har innmari sensitiv hodebunn, og har før både hatt veldig svie og sår i hodebunnen etter farging. Colorista merka jeg ikke at jeg hadde i håret engang. Kommer til å bruke denne fast fremover!
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Gir ingen farge

  Hadde i farge I hele håret da jeg av tidligere farger ikke har fått noe effekt i den mørke etterveksten. Lå med den over natta (som har funka tidligere for å få fargen til å vare lengst mulig). Etterveksten var gått fra mørk brun til påskegul og det bleika håret hadde ingen endring. Ikke litt rosa en gang. Anbefales ikke. (den i rose gold)
  3 liker
 • for 3 mnd siden

  Rosegold

  Perfect! Very happy 🤗 beautiful color.
  3 liker

Loreal Paris
Colorista
Permanent Gel Silver Grey

51 Vurderinger
100,-Anb. pris 125,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Trenger du inspirasjon til en ny hårfarge? Om du føler at du som vanlig står og velger mellom de samme nyansene så er det kanskje på tide å prøve noe nytt?

Om du er klar for å bryte deg løs og finne en ny og mer eventyrlig look så har vi nyansene som vil ta hårmanken din til nye høyder. Istedet for å velge klassisk blondt, brun, svart eller rød, hvorfor ikke slå deg litt løs og gå for en villere farge som virkelig trender i år?

Er du i tvil om det vil passe stilen din så sier vi bare: Tenk om igjen! Vi tror sterkt på at alle kan bære akkurat den hårfargen de vil! Og siden våre ville farger kommer i ulike nyanser så vil du finne en for akkurat ditt ønske og din smak.

Uansett om du vil ha en wash-out, semi-permanent eller permanent hårfarge så kan vi love deg at det finnes en for din stil. Hvilken #Colorista er du?

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter