8 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

1.7

Basert på 7 karakterer
4
1
2
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Loreal Paris
Colorista
Spray Lavenderhair

7 Vurderinger
84,-Anb. pris 105,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Colorista er en hårfargeserie utviklet for å matche din personlighet. Velg blant flere forskjellige spennende farger, i ulike toner, og med ulik grad av varighet. Skap helt nye looks med Colorista fargespray!

Holder en dag så du kan skifte mellom forskjellige farger fra dag til dag. Eller prøve med flere forskjellige farger i håret på én gang. Det er helt opp til deg! Spray fargen i tørt hår, fargen kan ses med én gang. Fargesprayen tørker raskt og gir ingen følelse av å tynge håret. Det er ikke nødvendig å spraye så mye på, litt er nok til å gi håret farge.

Bruk: Legg et håndkle over skuldrene. Rist flasken godt før bruk. Hold produktet loddrett når du sprayer på håret. Spray i lengder og spisser fra ca. 15 cm avstand. La det tørke i 1 minutt. Etterpå kan du style håret som du pleier eller prøve ut en helt ny frisyre med ny farge. Spray på litt mere for et mer intenst fargeresultat. Fargen synes på både blondt og brunt hår.Fargen kan sitte lengre i blondt hår.

Vanligvis kjøpt sammen

293,-
722,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter