7 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 37 karakterer
2
1
2
11
21
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 1 mnd siden

    Kanskje det beste du får på markedet nå

    Har prøvd mange maskaraer. Både dyre og billige. Denne maskaraen gir deg bra resultat dersom du ser etter volum og separerte vipper. Den smuldrer ikke gjennom dagen heller. Har veldig sensitiv hud og får noen ganger utslett (tørr, rød hud) rundt øynene av noen produkter. Får ikke det av denne. Eneste er at den er ganske vanskelig å fjerne. Bruker clinique take the day off cleansing balm og den får den av. Hvis jeg har brukt et veldig tykt lag må jeg kanskje gå inn to ganger med sminkefjerner. Du trenger altså en god, oljebasert sminkefjerner for å få denne maskaraen av. Evt kan du prøve med noe oliven eller kokkos olje for å løsne opp produktet, og så fjerne det med en mild såpe eller rensevann.
    3 liker

Loreal Paris
Paradise
Extatic Waterproof Black

37 Vurderinger
116,-Anb. pris 145,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Gjør vippene dine vakre og voluminøse med vår fantastiske Paradise Extatic mascara - en mascara som tar vippene dine til paradiset!

Vanligvis kjøpt sammen

205,-
220,80

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020