Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Loreal Paris Revitalift Filler Night Eye Cream

Bli den første til å vurdere dette produktet
195,-
Sendes innen 1-4 dager

Anti-age-hudpleie med en utfyllende effekt.

Passer for deg som er 40+ og ønsker å redusere kråkeføtter (smilerynker) og rynker under øynene samt forbedre hudoverflatens volum rundt øynene.

Revitalift Filler [HA] er en anti-age øyekrem med utfyllende effekt. Hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre avtar med alderen. Huden mister volum og fasthet, og rynker oppstår. Derfor har L'Oréal Paris utviklet en ny anti-ageserie med en høy konsentrasjon av hyaluronsyre: Revitalift Filler [HA].

Revitalift Filler [HA]-øyekrem er L'Oréal Paris' første øyekrem som har en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, og som gir en målrettet volumeffekt på "hollow tears"-området, hudpartiet under øyet opp mot tårekanalen. Dette området kan ha en tendens til å synke sammen med tiden. Øyekremen er utviklet for å:
• Redusere kråkeføtter (smilerynker) og rynker under øynene
• Forbedre hudoverflatens volum rundt øynene

Brukes morgen og kveld rundt øynene på renset hud. Ved hjelp av massasje med applikatoren virker poser under øynene nedtonet. Applikatorens bøyde side følger øyenkonturenes form, og den flate siden brukes til å massere huden under øynene. For best resultat brukes øyekremen sammen med produkter fra samme serie: Revitalift Filler [HA] serum, dagkrem og nattkrem.

15ml

  • Kategori:Øyekrem
  • Artikelnummer:
    1185-527-0000
Loreal Paris

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018