11 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 94 karakterer
1
1
7
20
65
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  Hadde aldri tenkt å bruke cc cream før nå!

  Jeg er naturlig rød på skinnene mine og syntes det var litt irriterende når man skulle noen ganger bruke foundation fordi jeg ikke fikk en Hel samme farge på ansiktet mitt, så jeg vurderte å prøve denne kremen siden jeg også elsker alt fra Lumene. Jeg er sååå satisfied med den og synes det er den beste cc kremen fordi man kan bygge på hvor dekket man vil ha det og i tillegg så gjør den det den lover +veldiiig lett å bruke. Jeg anbefaler denne på det sterkeste! #konkuranse
  6 liker
 • for 4 mnd siden

  Skulle nok valgt en annen farge

  Utifra swatches på nettet valgte jeg fargen light, men jeg skulle nok valgt fargen ultra light i stedet. Til tross for feil fargevalg fra min side liker jeg produktet veldig godt! Tørker ikke ut huden, føles lett og fuktighetsgivende. Pluss for solfaktor :) #konkurranse
  4 liker
 • for 6 mnd siden

  Så fornøyd!

  Kom tilfeldigvis over dette produktet og bestilte hjem, aldri brukt CC krem før, men må si jeg er veldig fornøyd. :)
  God konsistens og legger seg/blender seg utrolig fint i huden! Lett å påføre jevnt med bare fingrene også. Dekker rødheter og ujevnheter godt vil jeg si! Enkelt og greit et anbefalende produkt!
  5 liker
 • for 6 mnd siden

  Jeg elsker Lumene <3

  Jeg er så utrolig fornøyd og imponert over Lumene Nordi Chic CC Cream! Jeg bruker fargen Ultra Light, å den passer meg perfekt. Jeg er riktig nok lys i hud med gul gyllen tone, men jeg tror fargen kan passe andre godt også.
  Andbefaler å ta et google søk: produktnavn + shade finder, da finner du stort sett nettsider som forklarer hvem hudtone og farge som passer sammen fra forskjellige makeup brands.

  Det som imponerer meg med denne CC kremen, er at den legger seg som en vanlig foundation, og jeg har omtrent bare vært borti CC kremer som skiller seg i huden og smitter veldig. Det gjør ikke denne, og den tørker pent å lett inn.
  Hvis jeg vil være ekstra dekket, dekker jeg over med Lumene Blur Foundation i fargene; Ultra Light og Fair Nude - Begge fungerer kjempe fint oppå :)
  Jeg har ikke prøvd Lumene powder enda, men har nå bestilt å jeg er sikker på at det vil fungere kjempe fint :)
  Når jeg bruker denne CC kremen, med eller uten ekstra dekk fra feks foundation eller pudder, ser det ikke ut som at jeg har sminket meg - noe jeg elsker :)
  Den dekker over mine flaws, som er rødheter i hud, hvite pigment flekker og blå under øye.
  <3
  5 liker
 • for 7 mnd siden

  Anbefales!

  Veldig bra produkt! Lett konsistens, dekker fint. Den gir en fin jevn finish. Den kommer i perfekte nyanser for oss med veldig blek hud. Definitivt verdt pengene!
  5 liker

Lumene
CC Color Correcting Cream SPF20 Medium

94 Vurderinger
167,20Ord. pris 209,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

FOR PERFEKT JEVN OG STRÅLENDE BASE

CC Color Correcting Cream er en lett, middels dekkende foundation som reduserer rødhet og jevner ut huden så den blir naturlig strålende. Sammensetningen er beriket med nordiske tyttebær som jevner ut hudtonen samt fuktighetsgivende nordisk kildevann. Den fordeler seg jevnt og reduserer eventuelle misfarginger og rødhet for et umiddelbart utjevnende resultat. Den klinisk testede fuktighetsgivende effekten varer i mer enn 8 timer*. Produktet hjelper til med å beskytte mot de skadelige effektene fra UVA- og UVB-stråling (SPF 20), og passer alle hudtyper. Kommer i 6 vakre nyanser. Produktet er utviklet og produseres i Esbo, Finland og er vegansk.

Skaper en langvarig base og jevner ut hudtonen*:

 • Produktet jevner ut hudtonen (96% av testpersonene)
 • Huden ser jevnere ut (92% av testpersonene)
 • Produktet er lett å påføre og sprer seg jevnt (100% av testpersonene)
 • Produktet sitter på huden hele dagen (100% av testpersonene)
 • Huden ser glattere ut (92% av testpersonene)

Forpakningen kan gjenvinnes som plast, om lokket tas bort før gjenvinning.

30 ml

Vanligvis kjøpt sammen

284,70
562,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter