1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 8 karakterer
0
2
0
1
5
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 1 mnd siden

    Kjempefornøyd!

    Blir så glad når eg finn produkt som har de egenskapene jeg ser etter! Det er en oljefri farget dagkrem/cc-cream med lett dekkevne. Lett/medium konsistens som trekker inn i huden( gi den tid). Gir en dewy finish, samtidig som at den er matt nok for meg. Kan bygges opp med flere lag men er nok ikke for de som ser etter medium/full dekkevne. Funker for min kombinert oljete hud. + at det er vegansk. Jippi! Eneste minus er at den ikke inneholder SPF, men jeg kommer nok til å bruke denne om vinteren så spiller ikke sånn stor rolle.
    3 liker

Lumene
Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint - Universal Dark

8 Vurderinger
365,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Invisible Illumination Instant Glow tonende krem er en foundation med hudpleieegenskaper, som fukter og gir huden en ungdommelig og perfekt finish. Den freshe gelélignende konsistensen smelter inn i huden på et øyeblikk for jevnere hud med økt glød. Rent nordisk kildevann og nordisk alge fukter huden på dypet så den føles fresh og smidig.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter