6 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 40 karakterer
3
0
3
11
23
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 uker siden

  Lumene Natural Glow Fluid Foundation

  Jeg bestilte denne da jeg denne gangen ikke hadde råd til Giorgio Armani Luminous Silk Foundation jeg egentlig sverger til, en foundation som legger seg lett og gir en fantastisk glød. Det har vært vanskelig å finne en foundation i en rimeligere prisklasse som matcher den.
  Etter litt om og men - og etter litt research på nettet - endte Lumene Natural Glow 2 dager etter bestilling opp i postkassa mi, og herregud den var verdt pengene.
  Den blender seg utrolig godt inn i min lyse hud, og gløden er så fin at jeg kunne ikke bedt om mer.
  Jeg var i utgangspunktet litt kritisk til om fargen «Porcelain» ville passe meg som er en kombo av kald og varm i hudtonen (altså nøytral) da Porcelain har en tendens til å helle mot de kaldeste tonene, men neida - denne kunne ikke passet meg bedre. Jeg vil si den til og med er bedre enn den litt i overkant dyre parfymerifoundationen jeg ikke trodde noe kunne erstatte. Så tommel opp! Løp og kjøp. Dette er virkelig en god foundation som holder det den lover.

  #konkurranse
  5 liker
 • for 2 dager siden

  fin glød

  Denne foundationen er veldig deilig på huden, gir en nydelig glød, lukter godt og blender fint inn i huden. den er ikke særlig dekkende da, så dersom man ønsker god dekk anbefales ikke denne. #konkurranse
  3 liker
 • for 22 mnd siden

  Super glød!

  Gir fin glød i huden!
  3 liker

Lumene
Nordic
Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20 1 Porcelain

40 Vurderinger
99,-Anb. pris 249,-60
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Denne lette foundationen lar huden puste og skaper en perfekt usminket finish med naturlig glød. Sammensetningen er beriket med Lumene Skinarctic Lumenessence Complex for å tilføre fuktighet, lyse opp og jevne ut huden over tid.

Solfaktor 20 beskytter mot skadelig UVB-stråler.

30ml

Vanligvis kjøpt sammen

216,50
237,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020