1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 10 karakterer
0
0
0
0
10
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 2 mnd siden

  Fantastisk

  Kjøpte rettetang og hårføner, hadde lave forventninger.

  Føneren er effektiv og har gode innstillinger. Skulle dog ønske den hadde en mindre luft-innstilling, da den laveste er mye luft.

  Rettetangen er enestående! Den blir raskt varm, man stiller enkelt inn grader og den har av/på-knapp så man slipper å nappe ut av kontakten. Ledningene er behagelig lange, så man får faktisk stylet selv om stikkontakten er et stykke unna. Mine nye favoritter, bedre enn babyliss og remington :-)
  1 liker
 • for 5 mnd siden

  Diffuser

  Elsker både rettetangen og føneren, men skulle ønske man kunne kjøpt diffuser til føneren. Er dette noe som vil bli tilgjengelig etterhvert?
  2 liker
  • Medarbeider på Lyko
   for 5 mnd siden
   Hei, Henrikke! :)
   Så bra at du er fornøyd med både rettetang og føner! Angående diffuseren er det et veldig godt tips, og jeg skal ta ønsket ditt videre til rett avdeling! Vi utvikler vårt eget sortiment hele tiden, både med oppdateringer og nye produkter, så stay tuned! ;)
   Ha en fin dag!
   Liker

Lyko
Hair Dryer + Straightener

10 Vurderinger
999,-Anb. pris 1.479,-30
Fri frakt, kan sendes omgående

Uansett om du føner for å tørke eller forme, fikser Lyko Hair Dryer frisyren raskt og enkelt. Den kraftige motoren gir maksimal effekt og det ergonomiske håndtaket er godt å holde i.

Rett ut og krøll håret som en proff! Med Lykos egne rettetang kan du få selv det mest krøllete håret rett med noen enkle strøk, resultatet blir et glansfullt og glatt hår. Foretrekker du krøller kan du skape trendy bølger med volum!

 • Bruk gjerne en varmebeskyttende spray for å pleie håret under varmen samt gi hold til frisyren din.

2 års garanti.

 • Kategori:Rettetang
 • Artikelnummer:
  1189-916-0000

Vanligvis kjøpt sammen

1.298,-
1.373,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter