12 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 30 karakterer
2
0
0
2
26
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Stor favoritt!

  Denne krølltangen er en stor favoritt! Den gjør det enklere å krølle håret, og ikke minst blir resultatet sååå fint. Du får krøller som ser litt mer naturlig ut. Eeelsk:-)

  #konkurranse
  2 liker

Lyko
L Shaped Curling Iron 32 mm

30 Vurderinger
565,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

32 mm25 mm

Hallo, hva er dette for slags festlig krølltang? Lyko er sannsynligvis først i Sverige med å lansere den såkalte L-formede krølltangen! Den kalles også Curl Bar. “Men hvordan i huleste skal den brukes?” tenker du selvfølgelig, og det skal jeg fortelle deg! Dette er en utvikling av den såkalte Wanden, men tanken bak L-formen er at du skal få bedre grep, en mer ergonomisk holding. I stedet for å dra armene rundt hodet kan du bare holde tanken rett opp (L-formen oppover), snurre hårseksjonen rundt og holde fast.

Du får fine beach waves i håret med minst mulig anstrengelse. Fordi du holder hånden på den bredere holderen trenger du ikke å være redd for å brenne deg. Når teknikken sitter er denne spennende krølltangen UTROLIG mye lettere enn tradisjonelle krølltenger. Du trenger aldri dra armene over skulderhøyde, du har kontroll, den er enkel og du brenner deg mindre. Perfekt! 32 mm størrelsen gir store herlige beach waves!

I tillegg til dette er hylsen keramisk og tourmalinbelagt, noe som betyr at håret formes raskere, varmen fordeles jevnere og resultatet på krøllene blir mye mer holdbart. Krølltangen har også en ekstra rask PTC-oppvarming som betyr at hele sylinderen varmes opp jevnt og samtidig, og du kan justere temperaturen mellom 120-230 grader! Husk å beskytte håret med varmebeskyttelse ved høye temperaturer og husk i tillegg at varmere ikke nødvendigvis gir bedre resultat. Tangen er lett og smidig, og med helt UTROLIG lang ledning på hele 3 meter med et roterbart feste. Hurra!!

 • 32 mm keramisk turmalin-sylinder.
 • Superraskt PTC-varmeelement.
 • Regulerbar temperaturkontroll fra 120 – 230 °C.
 • 3 meter ledning med 360° roterbart ledningsfeste.
 • Dobbelt spenning, for bruk i hele verden.
 • Automatisk avslåingsfunksjon etter 1 times bruk.

Vanligvis kjøpt sammen

682,50
1.185,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter