16 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 314 karakterer
29
44
53
56
132
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Veldig bra!

  Denne likte jeg! Mye produkter for pengene :-)
  4 liker
 • for 22 mnd siden

  Prisverdt og flott utvalg!

  Super utvalg av fine produkter, verkligen brukbare ting til ett bra pris.
  3 liker

Lyko
Lykobox Bring It On

314 Vurderinger
185,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Vår Lykobox er spesielt utviklet for å gi inspirasjon og for at du som kunde skal kunne oppdage og teste nye spennende produkter. Hver Lykobox inneholder et håndplukket utvalg varemerker og produkter, alt for å gi deg en gullkant på skjønnhetsrutinen.
Perfekt for deg som liker å teste nye skjønnhetsprodukter.

Les mer om våre ulike lykoboxer her.

Inneholder:


Hjärtligt Salt & Texturspray 150ml gir hold, struktur og volum til håret. Pleier og gir glans med ricinusolje. Aloe Vera mykgjør og pleier hår og hodebunn.

Decleor 3 in 1 Hydra-Radience Smoothing & Cleansing Mousse 50ml er et multiaktivt produkt som rengjør, gir fukt og glød. Fjerner døde hudceller og gir en kraftfull rengjøring.

Arran After The Rain Body Lotion 50ml er en lett formel som fukter huden og gjør den myk og smidig. Inneholder pleiende sheasmør og vitamin E som gir huden næring og tilfører fukt.

Arran Glenashdale Bath & Shower Gel 50ml er en luksuriøs dusjgelé for hele kroppen som rengjør uten å ta bort for mye av hudens naturlige oljer. Beriket med Provitamin B5 som er kjent for å pleie huden.

Acca Kappa White Moss Shampoo for Delicate Hair 100ml er en ekstra fuktighetsgivende hårsjampo. Inneholder vegetabilsk keratin som reparerer og beskytter håret. Herlig og fresh duft av torvmose.

James Read Gradual Tan H2O Tan Mist 30ml er en kombinasjon av en oppfriskende, mineralrik mist med fuktighetsgivende og hudpleiende ingredienser og med en lett selvbruningseffekt.

Löwengrip Body Care Healthy Glow Body Balm 15ml pleiende og mykgjørende kroppsbalm. Den rike og fyldige formelen gir huden intensiv næring og glød.

Sans Soucis DAILYDETOX Sheet Mask 16 ml spesialmaske som balanserer og beroliger stresset hud. Masken passer perfekt for sensitiv eller blek og trøtt hud. Huden frigjøres for forurensninger og får ny vitalitet og energi.
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1189-700-0046

Vanligvis kjøpt sammen

206,75
343,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019