2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 56 karakterer
4
1
8
8
35
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 16 mnd siden

  Fullspekket eske med kun kvalitetsprodukter!!!!

  Denne er et must å legge i handlevognen ved enhver bestilling! Du får utrolig mye for pengene. Pent pakket inn i solid eske:-)
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  ?

  manne prdukt ?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 1 mnd siden
   Hei Mone! Denne Lyko-boksen er tiltenkt menn:) Jeg tror ikke det er noe problem for kvinner å bruke noen av hudpleieproduktene, men boksen inneholder barberingsprodukter som best skal passe menn:)
   Liker

Lyko
box Man Nr29

56 Vurderinger
185,-

Lykobox Man Nr 29 er fylt med seks utvalgte produkter fra vårt lager. Alle produktene er i full size størrelse og har fokus på hår og ansikt. Verdien på denne esken er ca. 884 kr.

Perfekt for deg som liker å teste nye produkter!

Les mer om våre Lykoboxer her

I boxen finner du:

Ve And Vale Haircare Repairing shampoo 200ml er en svenskprodusert vegansk volumgivende sjampo. Inneholder hveteproteiner som reparerer håret, fri for sulfater og parabener. Forebygger flass med den aktive ingrediensen Piroctone Olamine. Inneholder Aloe Vera-ekstrakt som beroliger hodebunnen.

Taylor of old Bond Street Jermyn Street Shaving Cream Tube 50ml er en populær barberkrem for sensitiv hud. Barberkremen skummer lett og gir god glid for både høvel og barberkniv.

Carl&Son Skincare Facial Hydrating Booster 20ml er en intensivt fuktighetsgivende gel som inneholder en kombinasjon av fuktbindende ingredienser som urea, glyserol og hyaluronsyre i ulike molekylstørrelser. Det vil si ingredienser som kan trenge langt ned i huden på ulike nivåer og dermed bidrar med fukt fra overflaten og lenger ned i huden.

Carl&Son Skincare Face Scrub Re-Charge 75ml er en dobbeltvirkende ansiktspeeling som hjelper deg med å opprettholde hudens spenst og glød! Finmalte jojobakorn, mikrokrystaller og BHA-syre rengjør porene på dypet, fjerner overskudd av døde hudceller og stimulerer cellefornyelse.

Mühle Aloe Vera Barbersåpe 65g er en mild barbersåpe basert på glyserin og inneholder blant annet Aloe Vera. I tillegg til at du får en behagelig og nær barbering gir du også huden en beroligende og fuktighetsgivende behandling takket være Aloe Vera.

Headtoy Extreme Hold Wax 75ml er en hårvoks som gir sterk hold og en matt finish.

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1189-900-0029

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019