Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Lykobox Man Nr29

50 Vurderinger
129,50
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Tips! Passer sammen med

Lyko Travel Set29,30Anb. pris 49,-

Lykobox Man Nr 29 er fylt med seks utvalgte produkter fra vårt lager. Alle produktene er i full size størrelse og har fokus på hår og ansikt. Verdien på denne esken er ca. 884 kr.

Perfekt for deg som liker å teste nye produkter!

Les mer om våre Lykoboxer her

I boxen finner du:

Ve And Vale Haircare Repairing shampoo 200ml er en svenskprodusert vegansk volumgivende sjampo. Inneholder hveteproteiner som reparerer håret, fri for sulfater og parabener. Forebygger flass med den aktive ingrediensen Piroctone Olamine. Inneholder Aloe Vera-ekstrakt som beroliger hodebunnen.

Taylor of old Bond Street Jermyn Street Shaving Cream Tube 50ml er en populær barberkrem for sensitiv hud. Barberkremen skummer lett og gir god glid for både høvel og barberkniv.

Carl&Son Skincare Facial Hydrating Booster 20ml er en intensivt fuktighetsgivende gel som inneholder en kombinasjon av fuktbindende ingredienser som urea, glyserol og hyaluronsyre i ulike molekylstørrelser. Det vil si ingredienser som kan trenge langt ned i huden på ulike nivåer og dermed bidrar med fukt fra overflaten og lenger ned i huden.

Carl&Son Skincare Face Scrub Re-Charge 75ml er en dobbeltvirkende ansiktspeeling som hjelper deg med å opprettholde hudens spenst og glød! Finmalte jojobakorn, mikrokrystaller og BHA-syre rengjør porene på dypet, fjerner overskudd av døde hudceller og stimulerer cellefornyelse.

Mühle Aloe Vera Barbersåpe 65g er en mild barbersåpe basert på glyserin og inneholder blant annet Aloe Vera. I tillegg til at du får en behagelig og nær barbering gir du også huden en beroligende og fuktighetsgivende behandling takket være Aloe Vera.

Headtoy Extreme Hold Wax 75ml er en hårvoks som gir sterk hold og en matt finish.

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1189-900-0029

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
304,50

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
1.227,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.1

Basert på 50 karakterer
4
1
8
8
29
 • Mest hjelpsomme positive
  for 8 mnd siden

  Fullspekket eske med kun kvalitetsprodukter!!!!

  Denne er et must å legge i handlevognen ved enhver bestilling! Du får utrolig mye for pengene. Pent pakket inn i solid eske:-)
  liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019