15 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 310 karakterer
29
44
53
54
130
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 20 mnd siden

  Prisverdt og flott utvalg!

  Super utvalg av fine produkter, verkligen brukbare ting til ett bra pris.
  3 liker

Lyko
box nr 43

310 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Vår Lykobox er spesielt utviklet for å gi inspirasjon og for at du som kunde skal kunne oppdage og teste ut nye spennende produkter. Hver Lykobox inneholder håndplukkede utvalg av varemerker og produkter. Alt for å gi deg en gullkant på din skjønnhetsrutine.

Perfekt for deg som liker å teste ut nye skjønnhetsprodukter.

Les mer om våre Lykoboxer här

Innhold:

Ref. Hold and Shine spray 545 75ml er en dobbeltvirkende hårspray for alle hårtyper som gir både hold og glans uten å tynge ned håret. Gir økt kontroll med en naturlig look. Kleber ikke og er enkel å gre ut.

Emma S. Borrow Street Edt 30ml er inspirert av årene Emma tilbragte i Greenwich Village i New York. Toppnotene består av frisk Rosépepper som krydres med Mandarin og Bergamott. Varme, grønne hjertenoter og Musk svøpes inn i varm og sofistikert Vetiver.

Bellapierre Kiss Proof Lip Creams 3,8g  Det er så gøy at denne nyansen er helt magisk, for den sitter som støpt på leppene fra morgen til kveld. Dødsfin! Flytende formula som tørker til en matt, fløyelsmyk finish. Kiss Proof er et svært godt navn!

Tancan Mousse 50ml er en hurtigtørkende self-tanning mousse, beriket med hudpleiende Vitamin A og Vitamin E. Du får raskt en naturlig gyllenbrun hudtone uten skadelige UV-stråler.

Trind Nail Polish Remover 125ml er ekstra mild og fjerner neglelakk raskt og effektivt. Inneholder beskyttende ingredienser som motvirker at neglen tørker ut. Den smitter ikke ut neglelakken på huden rundt neglen og neglebåndene forblir rene.

Verdi 926 kr.

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1189-700-0043

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019