15 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 310 karakterer
29
44
53
54
130
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 20 mnd siden

  Prisverdt og flott utvalg!

  Super utvalg av fine produkter, verkligen brukbare ting til ett bra pris.
  3 liker

Lyko
box Ray of Light Lykobox

310 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Vår Lykobox er spesielt utviklet for å gi inspirasjon og for at du som kunde skal kunne oppdage og teste ut nye spennende produkter. Hver Lykobox inneholder håndplukkede utvalg av varemerker og produkter. Alt for å gi deg en gullkant på din skjønnhetsrutine.

Perfekt for deg som liker å teste ut nye skjønnhetsprodukter.

Les mer om våre Lykoboxer her

Denne boksen inneholder:

LDB Citrus Essence Shower 60ml og LDB Citrus Essence Lotion 60ml er fuktighetsgivende og inneholder appelsinekstrakt og er pleiende for huden. Frisk oppkvikkende duft av appelsin og grapefrukt.

Filorga Meso Mask Anti Wrinkle 15ml optimerer hudens helse ved å tilføre glød, behandle rynker og slette tegn på trøtthet.

Decleor Aurabsolu Anti-Fatigue glow cream 15ml sletter alle tegn på trøtthet og huden føles umiddelbart uthvilt. Intense glow awakening cream er den perfekte kremen som beskytter og pleier huden hele dagen.

Missha Skin Essential Sheet Mask 23g er en 100% ren bomullsmaske som er full av ingredienser med rik næring som gjør kjedelig, tøtt hud strålende og full av vitalitet.

Ref. Intense Hydrate Shampoo 60ml er en sulfatfri sjampo med botaniske ekstrakter spesielt utvalgte for å beskytte, styrke og gi fukt til håret. Resultatet gir mykhet og mer letthåndterlig fargebevart hår.

Ref. Intense Hydrate Conditioner 60ml er en balsam med botaniske ekstrakter spesielt utvalgte for å beskytte, styrke og gi fukt til håret samtidig som hårfargen beskyttes.
Eller:
Ref. Intense Hydrate Masque 60ml gir intensiv fukt. En hårkur med botaniske ekstrakter spesielt utvalgte for å beskytte, styrke og gi fukt til håret samtidig som hårfargen beskyttes.

Obs! Du får enten conditioner eller hårkur med i boksen

 

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1189-700-0044

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019