Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Lykobox Summer Edition

22 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Vår Lykobox er spesielt utviklet for å gi inspirasjon og for at du som kunde skal kunne oppdage og teste nye spennende produkter. Hver Lykobox inneholder et håndplukket utvalg av varemerker og produkter, alt for å gi deg en gullkant på din skjønnhetsrutine.

Perfekt for deg som liker å teste nye skjønnhetsprodukter.

Les mer om våre lykoboxer her

Denne boxen inneholder:

Cicamed Serum c 7,5ml er et beskyttende og fuktighetsgivende vitaminserum rikt på kraftfulle antioksidanter og effektive fuktgivere.

Emité Long Lash Waterproof Mascara11ml er det perfekte valget for deg som ønsker en skånsom vannfast mascara som gir lange fyldige og separerte vipper med vakker glans.

Hawaiian Tropic Satin Protection Lotion 100ml (spf15 eller spf30) er en dermatologisk testet solkrem med UVA- og UVB-beskyttelse.

Nevin Cosmetics the Empress Collection 4g tilhører en kolleksjon med 12 forføreriske og flørtende matte nyanser. Den kremaktige konsistensen gir en behagelig og herlig følelse på leppene.

Ren Skincare Ready Steady Glow Daily Aha Tonic 50ml er en eksfolierende tonic som booster gløden og hjelper til med å forebygge pigmentering og ujevn hudtone.

Toni & Guy Body Amplify Creation Hairspray 100ml er en avsluttende hårspray som gir volum, kontroll og hold til din frisyre.

DeoDoc intimtvål 50ml er utviklet i samarbeid med bloggeren Nicole Falciani. Den har en mild allergenfri blomstrete/fruktig duft. Såpen er pH-balansert og 100% vegan-friendly. Obs! Limited Edition - kun hos LYKO!

Béllapierres Cosmetics Glow Roller Highlighter 2g selges i et kit med 6 highlighters i ulike nyanser som passer ulike hudtoner og behov/ønsker. Rene fine pigmenter som enkelt kan duses ut for et sømløst resultat.

Verdi ca: 770kr 

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1189-511-2018

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.4

Basert på 22 karakterer
1
1
0
6
14

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019