16 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 318 karakterer
29
45
53
57
134
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Veldig bra!

  Denne likte jeg! Mye produkter for pengene :-)
  5 liker
 • for 23 mnd siden

  Prisverdt og flott utvalg!

  Super utvalg av fine produkter, verkligen brukbare ting til ett bra pris.
  3 liker

Lyko
box With Love Lykobox

318 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Velg nyanse

Vår Lykobox er spesielt utviklet for å gi inspirasjon og for at du som kunde skal kunne oppdage og teste nye spennede produkter. Hver Lykobox inneholder et håndplukket utvalg av varemerker og produkter, alt for å gi deg en gullkant på skjønnhetsrutinen din. Perfekt for deg som liker å teste nye skjønnhetsprodukter.

Les mer om våre Lykoboxer her


Verdi ca: 573kr

Hjärtligt Hair strenght drops 30ml Glansdråper laget i Sverige, inneholder kun en blanding av eksklusive naturlige oljer og e-vitamin. Hjelper til med å glatte ut frizz i tørt eller krusete hår. Styrker håret og beskytter mot splittede tupper.


Maria Åkerberg Foaming Wash Gentle 30ml rensegel for sensitiv hud. Foaming Wash Gentle er basert på rengjørende ingredienser av mais og kokos samt eteriske oljer som Appelsin, Lavendel, Neroli og Olibanum. 

DeoDoc mini wash Fragrance Free 35ml parfymefri intimsåpe er en etterlengtet nyhet! Selvfølgelig har dette parfymefrie alternativet pH 5 (optimalt pH-nivå) og etterlater en silkemyk følelse.

EOS Vanilla Orchid Hand Lotion torr/ extra torr hud 44ml langvarig fuktighetsgivende og raskt absorberende håndlotion for svært tørr hud med sheasmør og aloe med duft av Vanilla Orchid, naturlig og fri for animalske ingredienser.

REF. Fiber Mousse 345 75ml en smidig mousse med fibre som gjør håret tykkere og fyldigere ved å tilføre volum og tekstur.

REF. Ultimate Repair Shampoo 60ml med botaniske ekstrakter spesielt utvalgte for å beskytte, styrke og reparere tørt og skadet hår mot kjemiske behandlinger eller varmeverktøy. Styrkende protein og utvalgte naturlige ekstrakter gir mykhet og en silkeglatt følelse samtidig som håret bevarer farge og glans.

REF. Ultimate Repair Conditioner 60ml eller REF. Ultimate Repair Masque 60ml med botaniske ekstrakter spesielt utvalgte for å beskytte, styrke og gjenoppbygge tørt og skadet hår mot kjemiske behandlinger eller varmeverktøy. Proteiner og naturlige ekstrakter løser opp floker og beskytter farget hår.
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1189-700-0045

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019