L.Y.X Cosmetics

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

L.Y.X Cosmetics
Naildrops 14 ml

2 Vurderinger
205,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

8 ml14 ml

L.Y.X Naildrops er en negleolje med en unik sammensetning av naturlige oljer som har mange egenskaper og pleier alle negletilstander.

L.Y.X Naildrops øker fleksibiliteten på harde og skjøre negler samt forsterker myke. Produktet i kombinasjon med Gel Off bidrar til raskere og mer skånsom fjerning av gelélakk. Den kan med fordel brukes på både lakkede negler og kunstige negler da sammensetningen bidrar til bedre holdbarhet på kunstmateriale.

L.Y.X Naildrops påføres daglig, gjerne på kvelden. Ved hudplager som eksem eller skadede negler påføres den morgen og kveld. Gir resultat på hud og neglebånd etter ca 4 ukers regelmessig bruk. Neglene rehabiliteres etter ca 3 måneders bruk.

Inneholder:

Druekjerneekstrakt som tilfører fleksibilitet og fukt, slik at neglene blir sterkere. Olivenbladekstrakt har legende effekt. Hexanal gir fukt til negler og neglebånd. Ginsengekstrakt har anti-aging effekt på både hud og negler. Vitamin E og F fremskynder legningsprosessen på tørr hud og tørre negler. Echinacea er antiseptisk og motvirker soppinfeksjon.

14ml

Vanligvis kjøpt sammen

340,-
855,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter