Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.9

Basert på 15 karakterer
0
0
0
2
13
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Kjempebra pudder!

  Jeg fikk prøvd en del produkter fra MAC da en make-up artist fra MAC hjalp meg på steen&strøm i Oslo (Kan forsåvidt også anbefales, da får du alt av riktige produkter og slipper gå på en fondation-farge-smell). Da var dette et av produktene jeg fikk prøvd på, og ble så fornøyd at jeg kjøpte med meg en derfra med en gang. Når jeg kom hjem klikket jeg hjem en til fra lyko for å ha en som er litt lysere i fargen også. Jeg er såå fornøyd med dette produktet, samt alt det andre jeg ble anbefalt fra samme merke. Føler sminkeNin sitter hele dagen, og at huden ser så fresh ut. Den blir ikke tørr eller «flekkete» og legger seg heller ikke ned i porene. Smelter fint inn i huden når man bruker settingen sprayen prep+prime fix + over😍 (den er er must-have over!). Kan anbefale face&body fondation under. Den har lett dekk, men kan jobbes til full dekk med dette pudderet over.

  Vet ikke om det har noe å si at man bruker produkter fra samme serie- men med Mineralize timelotion, face&body fondation + 24-hour concealer, (Dette pudder) mineralize skinfinish og settingsprayen dems Prep+prime fix+ får man såå fin hud😍 Kan virkelig anbefale de produktene!

  Det eneste som trekker denne ned er at jeg føler det er litt lite produkt til den prisen. Men absolutt verdt det når man handler den på salg😬

  #konkurranse
  2 liker

MAC Cosmetics
Mineralize Skinfinish/ Natural Medium Golden

15 Vurderinger
300,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Lyko
Powder Brush
69,-Anb. pris 99,-
Beskrivelse
Ingredienser
Mineralize Skinfinish Natural fra MAC Cosmetics er en kompakt pudder for ansikt, som gir ett naturlig makeup resultat med en naturlig/matt finish. Mineralize Skinfinish pudder kan benyttes til hele ansiktet, og dens matte effekt og lett dekning etterlader huden med en flott og hudaktig glød. Mineralize Skinfinish Natural pudder fra MAC Cosmetics er perfekt til å oppfriske makeupen din i løpet av dagen og det er et lite speil i lokket som gjør den praktisk når du er på farten.

Mineralize Skinfinish Natural pudder finnes i flere farger og nyanser, så du kan finne det pudder som passer perfekt til din hudfarge.

Produktspesifikasjoner:
- God til å fiksere makeup
- Passer til de fleste hudtoner
- Inneholder MAC Cosmetics multimineral kompleks
- Inneholder E-vitamin
- Dermatologisk testet
- Oftalmologisk testet
- Minsker synligheten av akne

Anvendelse:
- Påfør pudderet med en børste, en svamp eller beauty blender for høy dekkevne
- Bruk i stedet en løs børste for en lettere dekkevne
- Benytt Mineralize Skinfinish Natural fra MAC Cosmetics som solpudder til dine kinnben ved å gå to eller tre fargenyanser opp
 • Kategori:Pudder
 • Artikelnummer:
  2338-139-0012

Gaver på kjøpet

Ved kjøp av tre valgfrie produkter fra MAC får du disse tre gavene på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

599,-
694,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter