2 Kundebilder
1 look

Looks

MIN HVERDAGSSMINKE

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.4

Basert på 16 karakterer
3
2
2
3
6
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  Kan ikke leve uten!!

  Rist flasken godt før du sprayer til du blir våt i hele ansiktet, la det tørke, også så sitter sminken på den oljete nesen min hele dagen. Har bare opplevd hvite prikker hvis jeg ikke har ristet godt nok, og har sprayet for lite produkt i ansiktet. Husk å bruke rikelig med produkt, det er virkelig nøkkelen!

  Kommer alltid til å ha denne i sminkevesken min!!

  #konkurranse
  3 liker
  • for 7 mnd siden
   Når du har dynket ansiktet med spray så skal det se ut som at du har "splashet" massevis av vann i ansiktet - med andre ord skikkelig våt. De små ansiktshårene har da en tendens til å stå ut, men bruk en beautyblender til å forsiktig presse (dabbe) hårene mot huden!
   Liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 8 mnd siden

  Dårligste fix + ever

  uansett hvor mye jeg rister den så får jeg hvite prikker i hele ansiktet når jeg sprayer. har prøvd den et par ganger, og har endt opp med å sitte å blende de vekk med en svamp i flere minutter. ødelegger sminken.
  3 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 8 mnd siden
   Huff da, hørtes ikke bra ut! Si i fra til oss om du mistenker det er noe feil på produktet! Skriv det på en mail til Kundeservice så ordner vi opp :) MvH Kristianne
   Liker
 • for 2 dager siden

  Fantastisk produkt

  Prøvde denne for første gang i dag. Følte at sminken satt veldig godt etter at jeg hadde brukt den. Følte ikke at jeg ble oljete i ansiktet så det var veldig bra 😁. Men skal huske å riste den enda bedre i morgen når jeg skal sminke meg igjen 😃
  #konkurranse
  2 liker
 • for 3 dager siden

  Dufter godt

  Lukten er veldig god - litt drøy i bruk ifh til andre produkter men liker den!
  2 liker

MAC Cosmetics
Prep + Prime Fix +
Prep + Prime Fix + Mattifying Mist 100 ml

16 Vurderinger
195,-
Prep + Prime Fix+ Matte er en fuktgivende ansiktsspray og primer med mattende effekt, som umiddelbart demper blank og fet hud, samtidigt med at den frisker opp huden og fikserer makeupen. Den har lenge vært en favoritt blant profesjonelle makeupartister, og er i dag en bestselger verden over. Fix+ ansiktsspray og primer fra MAC Cosmetics er spekket med vitaminer og mineraler samt agurk, grønn te og kamille, som holder huden frisk hele dagen og har en rekke forskjellige bruksområder. Den kan brukes til å fukte huden før du tar på makeup om morgenen, eller du kan bruke den i løpet av dagen over makeup, for å fukte huden og friske opp makeupen for et flott resultat. Ansiktssprayen kan også brukes til å gjøre øyenskyggen mer intens, eller forbedre makeupen din ved å gjøre blush, foundation og pudder enklere å blende. Fix+ ansiktsspray og primer fra MAC Cosmetics er dermatologisk samt oftalmologisk testet og passer til alle hudtyper. Produktspesifikasjoner: - Gir fukt og holder huden frisk - Fikserer og setter makeupen i opptil 12 timer - Frisk og naturlig duft - Dermatologisk testet - Oftalmologisk testet Bruk: - Rist flasken slik at pudderpartiklene fordeles jevnt - Spray ansiktssprayen / primeren på ansiktet fra 30 centimeters avstand - Spray Fix+ på nyvasket hud for å tilføre fukt før bruk av ansiktskrem - Spray Fix+ over foundation for å fiksere makeupen og gjøre den mer holdbar, samt for å tilføre ekstra glød - Spray Fix+ på huden i løpet av dagen for å tilføre fukt og friske opp makeupen.

Gave på kjøpet

Handle fra MAC Cosmetics for minst 350 kr, få en full-size mascara på kjøpet!

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020