1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.4

Basert på 14 karakterer
3
2
1
3
5
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Kan ikke leve uten!!

  Rist flasken godt før du sprayer til du blir våt i hele ansiktet, la det tørke, også så sitter sminken på den oljete nesen min hele dagen. Har bare opplevd hvite prikker hvis jeg ikke har ristet godt nok, og har sprayet for lite produkt i ansiktet. Husk å bruke rikelig med produkt, det er virkelig nøkkelen!

  Kommer alltid til å ha denne i sminkevesken min!!
  3 liker
  • for 4 uker siden
   Når du har dynket ansiktet med spray så skal det se ut som at du har "splashet" massevis av vann i ansiktet - med andre ord skikkelig våt. De små ansiktshårene har da en tendens til å stå ut, men bruk en beautyblender til å forsiktig presse (dabbe) hårene mot huden!
   Liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 2 mnd siden

  Dårligste fix + ever

  uansett hvor mye jeg rister den så får jeg hvite prikker i hele ansiktet når jeg sprayer. har prøvd den et par ganger, og har endt opp med å sitte å blende de vekk med en svamp i flere minutter. ødelegger sminken.
  3 liker
  • Lyko Kundeservice
   for 2 mnd siden
   Huff da, hørtes ikke bra ut! Si i fra til oss om du mistenker det er noe feil på produktet! Skriv det på en mail til Kundeservice så ordner vi opp :) MvH Kristianne
   Liker

MAC Cosmetics
Prep + Prime Fix + Mattifying Mist 100 ml

14 Vurderinger
179,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
En lett mattende spray som frisker opp huden samtidig som den demper glans og fett i huden, uten at den ødelegger makeupen. Den innovative sammensetningen inneholder pudder, silica og andre oljeabsorberende ingredienser, som bidrar til å sette makeup, balansere huden og gjøre den matt.

100ml

Vanligvis kjøpt sammen

208,-
463,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019