2 Kundebilder
1 look

Looks

MIN HVERDAGSSMINKE

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 23 karakterer
4
2
2
5
10
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 14 mnd siden

  Kan ikke leve uten!!

  Rist flasken godt før du sprayer til du blir våt i hele ansiktet, la det tørke, også så sitter sminken på den oljete nesen min hele dagen. Har bare opplevd hvite prikker hvis jeg ikke har ristet godt nok, og har sprayet for lite produkt i ansiktet. Husk å bruke rikelig med produkt, det er virkelig nøkkelen!

  Kommer alltid til å ha denne i sminkevesken min!!

  #konkurranse
  4 liker
  • for 2 mnd siden
   Denne er jeg bare nødt til å få gleden av å bruke,så denne vil bli kjøpt 🤩
   Liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 15 mnd siden

  Dårligste fix + ever

  uansett hvor mye jeg rister den så får jeg hvite prikker i hele ansiktet når jeg sprayer. har prøvd den et par ganger, og har endt opp med å sitte å blende de vekk med en svamp i flere minutter. ødelegger sminken.
  4 liker
 • for 7 mnd siden

  Fantastisk produkt

  Prøvde denne for første gang i dag. Følte at sminken satt veldig godt etter at jeg hadde brukt den. Følte ikke at jeg ble oljete i ansiktet så det var veldig bra 😁. Men skal huske å riste den enda bedre i morgen når jeg skal sminke meg igjen 😃
  #konkurranse
  3 liker
 • for 7 mnd siden

  Dufter godt

  Lukten er veldig god - litt drøy i bruk ifh til andre produkter men liker den!
  3 liker

MAC Cosmetics
Prep + Prime Fix +
Prep + Prime Fix + Mattifying Mist 100 ml

23 Vurderinger
200,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Prep + Prime Fix+ Matte er en fuktgivende ansiktsspray og primer med mattende effekt, som umiddelbart demper blank og fet hud, samtidigt med at den frisker opp huden og fikserer makeupen. Den har lenge vært en favoritt blant profesjonelle makeupartister, og er i dag en bestselger verden over.

Fix+ ansiktsspray og primer fra MAC Cosmetics er spekket med vitaminer og mineraler samt agurk, grønn te og kamille, som holder huden frisk hele dagen og har en rekke forskjellige bruksområder. Den kan brukes til å fukte huden før du tar på makeup om morgenen, eller du kan bruke den i løpet av dagen over makeup, for å fukte huden og friske opp makeupen for et flott resultat. Ansiktssprayen kan også brukes til å gjøre øyenskyggen mer intens, eller forbedre makeupen din ved å gjøre blush, foundation og pudder enklere å blende.

Fix+ ansiktsspray og primer fra MAC Cosmetics er dermatologisk samt oftalmologisk testet og passer til alle hudtyper.

Bruk: Rist flasken godt før bruk så pudderet fordeles godt. Lukk øyne og munn, og spray jevnt over ansiktet fra ca. 25-30 cm avstand. Påfør flere ganger om ønskelig, for å matte ned eller sette sminken på nytt. Flasken kan bli med overalt og brukes ved behov.

Gaver på kjøpet

Ved kjøp av tre valgfrie produkter fra MAC får du disse tre gavene på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

510,-
412,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter