1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 26 karakterer
0
2
0
7
17
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Tror dette er min nye favoritt foundation. Den legger seg fint på huden, er drøy i bruk og merket har et bredt fargekart som gjør det enkelt å finne riktig farge.

  Jeg har oljete/normal hud, og føler denne satt fint på. Bruker et matt pudder over for å få en skikkelig matt finish, men føler foundation i seg selv sitter bra på!

  Får et lite trekk pga upraktisk flaske. Vanskelig å få ut produkt, og forestiller meg at det blir å sitte mye igjen når flaska oppleves som tom.
  2 liker
 • for 5 mnd siden

  Fornøyd

  Føles bra ut på huden å den dekker det som skal dekkes. Veldig fornøyd med denne!
  2 liker
 • for 18 mnd siden

  Tommel opp

  Veldig fornøyd med denne, da den ikke tørker ut huden - samtidig som den dekker det som trengs.
  2 liker

MAC Cosmetics
N 4.5

26 Vurderinger
305,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Studio Fix Fluid fra MAC Cosmetics er en medium til full dekkende, flytende foundation, som gir en matt look og dekker urenheter, pigmentflekker, porer og røde partier. Studio Fix foundation er myk og lett å påføre men er allikevel ekstremt holdbar. Studio Fix Fluid holder din hud og makeup frisk, selvom du er på farten hele dagen. Studio Fix Fluid er oljefri, og derfor kan den med fordel benyttes på oljet hud, fordi den kontrollerer hudens egen olie og skinnende tendenser.

Studio Fix Fluid fra MAC Cosmetics beskytter bredspektret mod UV-A og UV-B og indeholder SPF 15. Den finnes i over 60 forskellige farger og passer derfor til enhver hudfarge og undertone.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter