1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 5 karakterer
1
1
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

MAC Cosmetics
Studio Fix Powder Plus Foundation Nc10

5 Vurderinger
305,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Studio Fix Powder Plus Foundation er en matt, fast foundation i pudderform, som dekker urenheter, pigmentforandringer, porer og røde partier, så du får en glatt og feilfri finish. Pudderet er medium til full dekkende og er god å ha med på farten pga. den kompakte og praktiske emballagen. Kombinasjonen av pudder og foundation i étt produkt gir huden en flott og feilfri overflate, som holder på i 12 timer.
Blandt professionelle makeupartister er Studio Fix Powder plus Foundation fra MAC Cosmetics en av de foretrukne pudder- og foundation produkter, da den sikrer, at lys fra eksempelvis blitz, sol og spotlights ikke reflekterer tilbake. Studio Fix Powder Plus Foundation passer til enhver hudfarve og undertone, da den finnes i mer enn 60 forskellige nyanser.

Gaver på kjøpet

Ved kjøp av tre valgfrie produkter fra MAC får du disse tre gavene på kjøpet!

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter