DE BESTE KUPPENE PÅ LYKOS ROMJULSSALG!

Det er gøy å gjøre noen kupp og finne skattene på salg som ingen andre har oppdaget! Her tenkte jeg å guide deg til smarte og skikkelig gode kjøp her på Lykos romjulssalg. Jeg viser deg kupp og smarte kjøp så du ikke går glipp av noe viktig! Happy shopping! (OBS! Da artikkelen ble skrevet var ALT på lager! Skynd deg så du ikke går glipp av noe!)

02 jan, 2019

LUKSUS!

Du får ikke bare SYKT bra pris på en stor del av Lancômes sortiment, du får i tillegg en GAVE PÅ KJØPET når du handler for over 600 kr fra nettopp Lancôme (lett!). Dette er en klassisk Win-Win situasjon!VASK!

L'Oréal er eksperter på SÅ mye, blant annet hårpleie, og nå har de blitt GALE! Det er ikke nok at noen av produktene er helt nylanserte, de tar i tillegg bort hele 45-60% av prisen! BANANAS! Det er bare å klikke hjem. Fås selvfølgelig for flere hårtyper også.


BEHAGELIG UNDER

De fleste av oss bruker undertøy regelmessig og iblant må undertøyet oppdateres. Iblant er det kanskje også slik at de som virkelig trenger nytt undertøy ikke er helt klar over det selv… Fikk du ikke noe i julegave kan du alltids handle inn litt nytt nå, til KNALLPRISER!

Alt fås i flere størrelser, farger og former.

 

STYLING

Når du får mulighet til å kjøpe ghd til en utrolig bra pris - slå til, det er ingenting å tenke på! Reiseføneren ble lansert som en “limited edition” for noen år siden, ble raskt utsolgt og det ble ramaskrik da den ikke lenger var mulig å få tak i. Nå er den tilbake og på Lyko får du den til en fantastisk bra pris! Stylere, fønere og annet snop som kommer i kit er det alltid fine priser på og du får i tillegg herlige ting som for eksempel en toalettmappe, og NÅ til ENDA bedre pris! SLÅ TIL!HUDHYPE

Sørg for å tilføre herlig fukt og beskyttelse til huden nå på den tørreste og kaldeste tiden. Og sørg for å gjøre det med stil, men uten å tømme lommeboka! Her har jeg valgt ut noen favoritter!DUFTER

Parfymer hører virkelig julen (og salg) til! Her kan du VIRKELIG spare en slant! Lyko har mange parfymer som nå er på HALV PRIS! På parfymesiden (du kan velge “kategori” på venstre side i shopen) finner du hele 85 dufter av ulike slag, inkl. deosticks, som er på Lykos romjulssalg! Finn din favoritt eller kanskje en NY stjerne!FINN ALT!

 

ER DU INTERESSERT I Å UTFORSKE SALGET SELV? DA ER DET BARE Å KLIKKE HER! HAVE FUN!

 

Av: Skönhetsredaktör krizz norman
02 jan, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019