Eksklusiv lansering: Base of Sweden

Lyko er stolte av at det kvinnestyrte innovasjonsselskapet Base of Sweden har valgt å lansere sin prisvinnende foundation eksklusivt hos oss på Lyko! Men ikke nok med det! I Base of Swedens Advisory Board sitter en av investorene - Victoria Silvstedt. Hun er også global ambassadør for Base of Sweden OG hun var selvfølgelig guest of honour på den store svenske lanseringsfesten av Base of Sweden på Lyko Concept Skin! Men hvordan kan en foundation vinne globale priser allerede før den er lansert? Og hva ER det som er så unikt med denne basen? Lyko Magazine graver videre!

18 jun, 2019
7 liker

“Den er for bra for å være sann” sier Victoria om foundationen Base of Sweden. Men hvordan ble den til? Lyko Magazine har møtt den drevne entreprenøren og grunnleggeren Jasmine Lundqvist og ber henne fortelle historien om Base of Sweden.

Jasmine, hvordan kom du på at du ville finne opp et så unikt produkt og hvordan utviklet dere det?
- Min medgrunnlegger Carl Åhslunds søster og kone holder på med kosmetikk, og de hadde en idé om å skape en holdbar form av second skin foundation. Idéen vekket min nysgjerrighet og vi begynte å eksperimentere med ulike kjemikere til vi til slutt skapte en foundation over all forventning - The base was born, sier Jasmine.

Den holder i opptil 72 timer, er vannfast og fungerer i saltvann, den er svettetålig så du kan trene i den og den kleber ikke. I tillegg er den vegansk og inneholder SPF 30

 
Fortell om Base of Sweden foundation og remover. Hva er det som er SÅ unikt at dere allerede før lansering vant en superpris på skjønnhetsmessen i Bologna?
- Det som gjør foundationen The Base unik er dens mange kvaliteter, og produktet har en unik, patentsøkt formula. Den holder i opptil 72 timer, er vannfast og fungerer i saltvann, den er svettetålig så du kan trene i den og den kleber ikke. I tillegg er den vegansk og inneholder SPF 30 for å beskytte huden din. The Makeup Remover er spesielt utviklet for å ta bort The Base så effektivt som mulig og den er basert på naturlige oljer boostet med vitaminer for å styrken huden.

Fortell om suksessen i Bologna!
- Vi vant “Best makeup product” på verdens største skjønnhetsmesse Cosmoprof Awards 2019 med foundationen The Base. Det var helt utrolig, jeg var i sjokk! Det er en utrolig stor ære å få vinne Cosmoawards. Juryen består av etablerte høytstående personer i skjønnhetsindustrien og å få høre at det var første gang noensinne at alle var enige om hvilket produkt som skulle vinne, det var helt uvirkelig! Vår lille startup BASEOFSWEDEN, forteller Jasmine.

 

Men HVORDAN kom du, et lite startupselskap, i kontakt med Victoria Silvstedt? Og HVORDAN fikk du henne med i selskapet?
- Vi møttes første gang via Businesspodden, det var Josef Fallesen som førte oss sammen via en konkurranse. Victoria satt i juryen og likte mitt bidrag hvor jeg pitchet The Base og BASEOFSWEDEN. Jeg har lett etter en kvinnelig entreprenør å samarbeide med og Victoria er helt perfekt, hun har akkurat den drivkraften, den ekspertisen og erfaringen vi trenger. Jeg ser frem imot å ha henne som vår globale ambassadør, sier Jasmine.

 

Både Rickard Lyko og Victoria Silvstedt har deltatt i Businesspodden ledet av Josef Fallesen. Samme Josef som så førte Jasmine og Victoria sammen. Og så var sirkelen sluttet!

 Dere har valgt å selge The Base eksklusivt hos oss på Lyko - hvorfor?
- Det er takket være Rickard Lyko som trodde på produktet og vårt varemerke lenge før vi fikk respons fra andre distributører. I tillegg har de bygd opp en fremgangsrik organisasjon med mange smarte og fantastiske kvinner i spissen. LYKO som organisasjon inspirerer meg og vi er så takknemlige som får ta del i deres plattform for å nå ut til våre kunder, sier Jasmine.

Det er ekte girl power!
Victoria Silvstedt

 

 Og multitalentet, modellen og den internasjonale jetsetteren Victoria Silvstedt sier det samme. Det er både produktet og det kvinnelige initiativet hun velger å løfte frem når hun prater om BASEOFSWEDEN.

 

For det første er The Base foundation den absolutt beste foundationen jeg har brukt og da har jeg prøvd ALLE foundationer som finnes! For det andre vil jeg støtte sterke kvinnelige entreprenører som Jasmine som jobber hardt for det de brenner for. Det har Jasmine og jeg til felles, samtidig som vi kommer fra helt ulik bakgrunn. Dette ser jeg som en styrke hvor vi kompletterer hverandre. Jeg har heller aldri gått inn i en startup så tidlig i prosessen, og jeg synes det er spennende å få være med å bygge opp. Det er ekte girl power, sier Victoria.

Hva er din rolle i selskapet?
- Jeg kommer til å sitte i selskapets Advisory Board og være ambassadør for merket. Jeg har allerede en aktiv rolle i BASEOFSWEDEN og gleder meg til å få være med på denne reisen, sier Victoria.

Hvordan var ditt første møte med Jasmine?
- Jasmine imponerte meg virkelig første gang vi møttes, på Businesspodden. Hun pitchet startupen BASEOFSWEDEN, og jeg syntes at idéen var spennende og stemte på hennes bidrag. Det var startskuddet for vårt samarbeid.Fortell hva du synes om de første produktene fra BASEOFSWEDEN?
- Jeg liker The Base foundation, den passer perfekt i mitt aktive liv. Dagene er ofte fullbookede og lange så det gjelder å ha produkter som sitter bra hele dagen. Jeg liker at The Base er vannfast så jeg kan ha den på stranden og i varmen. For meg er det viktig at den også inneholder solfaktor som beskytter huden min skikkelig. At den er vegansk er prikken over i’en, forteller Victoria.

Hvilken nyanse bruker du?
- Jeg bruker Golden, den er perfekt til sommeren. Den er virkelig gyllen i fargen og jeg liker at jeg kan ha den både i ansiktet og på bena for en fresh look, svarer Victoria.

Vår ambisjon er å gi verden markedets beste baseprodukter for kropp og ansikt.

 


Jasmine, hvordan ser fremtiden ut for BOS, hva blir det neste?
- Nå planlegger vi å lansere flere shades, men også flere baseprodukter. Vår ambisjon er å gi verden markedets beste baseprodukter for kropp og ansikt. På slutten av sommeren bærer det videre med lanseringer i blant annet Midtøsten, Kina og USA, sier Jasmine.

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

18 jun, 2019

Gi din mening om artikkelen

7 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019