Ungdomskilden finner du i Täby

Hva sier du til en helsvensk oppfinnelse, produsert i Täby, som kan reparere ditt DNA, minske inflammasjoner, forbedre hjerte- og karfunksjoner OG gi deg spenstig hud full av glød? (Bieffekter: mer hår, vektnedgang, raskere restitusjon etter trening). Ja? Vil du vite mer? Jeg også! Lyko Magazine tok et studiebesøk på Nutrinovates fabrikk og så på hvordan de prisvinnende Reserolproduktene ble laget.

02 mai, 2019
5 liker


Det finnes noe som kalles for det “Franske Paradokset”. Det er kort forklart et studie fra 90-tallet som viste at blant befolkningen i Sør-Frankrike var det lavere forekomster av hjerte- og karsykdommer. Med tanke på at det så og si bare spises fete oster, kremet pasta og drikkes vin i mengder i denne regionen sa forskerne bak studiet at dette var et vitenskapelig paradoks.

Etter litt mer research så de at det var i akkurat rødvinen nøkkelen til helsen var. I vindrueskallet finner vi nemlig et stoff som heter Resveratrol. Det er et molekyl, et polyfenol, som beskytter druen mot varme, kulde, bakterie- og virusangrep OG reparerer druens celler. I dag er Resveratrolet en velstudert substanse med over 9000 studier. Hos mennesket har de sett at disse egenskapene følger med inn i kroppen og der kan også Resveratrolet reparere DNA, minske inflammasjoner, forbedre hjerte- og karfunksjoner OG gi en herlig glød til huden.

Magnus Nilsson Vall og Mikael Lindblad

Så… hvordan kan jeg få i meg Resveratrol da? Om du skulle svelge en pille med Resveratrol ville kroppen din tro at du hadde spist en blomst eller en pinne og i prinsipp bare brutt det ned så raskt som mulig for å skille det ut. Må jeg også drikke masse vin? Og nå snakker vi ikke en herlig helgekonsumering, men du må liksom drikke ganske mye hver dag for å få i deg høye andeler av Resveratrol. Det er her Mikael Lindvall og Magnus Nilsson Vall med selskapet Nutrinovate kommer inn i bildet.

Både Mikael og Magnus har jobbet mange år i legemiddelindustrien på de enorme selskapene Galderma og Omega Pharma. Da de møtte den svenske oppfinneren Fredrik Hübinette falt alt på plass og de sa opp sine godt betalte jobber for å satse på Fredriks oppfinnelse.

Reserols unike "film"

Fredrik hadde nemlig forsket frem en HELT ny teknologi for opptak av næringsstoffer oralt - altså gjennom munnslimhinnen - i stedet for å svelge piller eller injisere. Teknologien ser ut som et lite… oblat. Eller en foliebit. Kanskje et mandelflak? Men det kalles for en “film”. Denne “filmen” kan lades med ulike stoffer, for eksempel vitaminer, koffein, mineraler… eller ja, Resveratrol!

I følge seneste studie kan de se at Resveratrol tas opp 400% bedre gjennom munnslimhinnen enn det absolutt beste opptaket fra Reserolkapsler via magen.

- Potente molekyler har ofte mange bivirkninger, for eksempel botox, som kan gi giftige nivåer i kroppen, men det har ikke Resveratrol, sier Magnus.

Rent Reservatrol i pulverform. Svindyrt! 

Hver liten film lades opp med 20 mg Resveratrol, det kan sammenlignes med ca. 7 flasker vin!

Hver liten film lades opp med 20 mg Resveratrol, det kan sammenlignes med ca. 7 flasker vin, og Nutrinovate skaper stoffet syntetisk fra jær for at hver dose skal ha samme styrke. Filmene lages av en brunalge fra den norske kysten som blandes med sorbitol og Resveratrol.

Hvordan dette går til rent praktisk fikk jeg selv se på Reserols fabrikk i Täby. Til tross for at selskapet er lite, de har faktisk bare fire egne produkter, så er produksjonen i full gang nesten konstant. Og alt, ALT, lages for hånd når det kommer til Reserol Boosting Films.

For å lage filmene blandes brunalgen og Resveratrol til en glatt deig som stilles i et kjøleskap til alle luftbobler er ute. Så er det tid for å, med nøyaktig presisjon, bre ut deigen jevnt og fint på store glassplater. Deretter settes glassplatene inn i ovnen til deigen har tørket skikkelig. Så kommer finarbeidet: Hver glassplate dekkes med et rutenett og for hånd skjæres hver Reserolbit ut. De plukkes opp fra glassplaten med flinke fingre og 12 biter plasseres i tette Reserolforpakninger som deretter lukkes under høy hygienefaktor og får unike batchnummer.

Her helles Resveratrolblandingen ut på store glassplater...
...og her er de oppdelt og plukkes for hånd og legges i pakker.

Utrolig spennende å se på plass. Og det virker jo som det funker bra! De har vunnet prestisjefulle priser verden over, nå sist vant de Innovasjonsprisen på Nutraingredient Award i Asia.

Hver pose stemples sammen for hånd og får et Batchnummer så alle kan spores.

Men det er ikke bare disse Reserolfilmene Nutrinovate utvikler. Kroppen KAN faktisk ta opp Resveratrol gjennom huden også, så Reserol fås både som serum, sheet mask og en Overnight Moisture Mask. Nattmasken vant nå senest Daisy Beauty Award i Sverige for “Årets Maske 2018”


Slik bruker du Reserol Boosting Films:

  • Ta 2 filmer på innsiden av hvert kinn eller i gommen og la dem smelte. Filmen løses opp etter ca. 3-5 minutter.
  • Ta 2 filmer per gang - etter frokost, lunsj og middag. For best effekt bør du ikke spise eller drikke de første 30 minuttene etter at filmen har løst seg opp.
  • Anbefalt dose for voksne er 6 filmer per dag.

Reserol Skin Serum - hudpleie i sin mest konsentrerte form. Designet for å forynge huden og gjøre den mer motstandsdyktig mot forurensninger, stress og sol.


Reserol Overnight Moisture Mask - En Daisy Beauty Awards 2019-vinnende nattmaske med hexapeptider, shea butter og vitaminer som bidrar til å bevare hudens fukt. Gir deg myk og glatt hud, minsker synlige linjer og beskytter huden mot uttørking.


Reserol Retreat Sheet Mask – en ansiktsmaske med fuktighetsgivende og pleiende serum som inneholder hyaluronsyre, botaniske ekstrakter og antioksidante ingredienser som virker gjenopprettende, balanserende og beskyttende. Huden kan bli mykere, glattere og få mer glød, og fine linjer kan bli mindre fremtredende.


Så, nå venter egentlig bare verden på hva som skal bli Nutrinovates femte produkt, og OM den skal vinne like mange priser som alle de andre har gjort!

 

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

02 mai, 2019

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020